Συνελήφθησαν οι δύο για την συμπλοκή στη Λεμεσό, συνεχίζει να καταζητείται ένας

Αναφορικά με σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορούσε τρία πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κατοχής επιθετικού οργάνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 15-16/03/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί οι δύο, ηλικίας 27 και 25 ετών.

Για την ίδια υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ο 1. TAISIR AL ALI, 22 ετών, από τη Συρία.

1

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας, οι οποίοι διαμένουν εντός περιφραγμένου χώρου ανεγειρόμενης πολυκατοικίας, στην περιοχή Ομονοίας, άκουσαν δυνατούς θορύβους.

Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν δυο πρόσωπα να κατεβαίνουν από σκάλα στο ισόγειο του κτιρίου και κατάφεραν να ανακόψουν τον έναν, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή.

Την ίδια ώρα, αριθμός ατόμων επιτέθηκαν στους υπαλλήλους, καταφέρνοντας να απελευθερώσουν το πρόσωπο που νωρίτερα ακινητοποίησαν και τράπηκαν όλοι σε φυγή.

Ένας εκ των υπαλλήλων της εταιρείας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλοι δυο υπάλληλοι, που έφεραν ελαφρά τραύματα, δεν επιθυμούσαν να εξεταστούν από γιατρό.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Aπό τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον πέντε προσώπων, με το ένα να φέρεται ως άτομο που εργαζόταν στην οικοδομή και είχε διαφορές με τον εργοδότη του.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία
Αδέλφια επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονη στη Λεμεσό-Την απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσει 200 ευρώ
Αναχώρησε το πλοίο Jennifer από το λιμάνι της Λάρνακας-Μεταφέρει βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ
Έκρυβαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα
Ακόμη μια υπόθεση εμπρησμού-Πυρπόλησαν οχήματα στη Λεμεσό
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία