Καταζητείται 26χρονος για ξυλοδαρμό 30χρονου στη Λεμεσό (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του KARAMJEET SINGH DHALIWAL, 26 ετών, από την Ινδία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, που διαπράχθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2024, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, γύρω στις 10.30μ.μ. της 1ης Φεβρουαρίου, 30χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος, σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό. Ο 30χρονος έφερε κατάγματα στο δεξί χέρι και θλαστικά τραύματα. Όπως φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ο 30χρονος, τα τραύματά του προκλήθηκαν μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλα πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

DHALIWAL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Επισκέφθηκε τα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο Παναγιώτου και συζήτησε για την ασφάλεια μετά τις ζημιές
Παρέπεμψε σε διακυβέρνηση ΑΚΕΛ για το 12% στις συντάξεις ο Παναγιώτου-Ενόχληση Επ. Εργασίας
Την ενεργό εμπλοκή τους στο νέο Σύστημα Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών ζητούν οι γονείς
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλουν υπέρβαση ωραρίου και άνιση μεταχείριση πληρωμάτων πολεμικών πλοίων Κάρουλλας και Τσιρίδου
Στο άγνωστο η αναβάθμιση των γηπέδων προσφυγικών Σωματείων-«Τρία γήπεδα βρίσκονται στον αναπνευστήρα»
Αξιολογούνται και διερευνώνται οι πληροφορίες για εμπλοκή Ε/κ σε υποθέσεις σφετερισμού
Κλειστά τμήματα στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών
Απογευματινά θα λειτουργεί το Τεχνικό Γυμνάσιο-Παροχή δωρεάν γεύματος και 20 διδακτικές περιόδους τη βδομάδα