Στα ράφια των ανεξιχνίαστων υποθέσεων και η δεύτερη βομβιστική επίθεση σε δημόσια κατήγορο

Ήταν 21 Ιανουαρίου όταν άπαντες, με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, καταδίκασαν την βομβιστική επίθεση που είχε σημειωθεί το προηγούμενο βράδυ σε βάρος 58χρονης δημόσιας κατήγορου στην Πάφο και ζήτησαν άμεση διερεύνηση του περιστατικού, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στο Δικαστήριο. Ένα ακριβώς μήνα μετά, η υπόθεση παραμένει στα ανεξιχνίαστα και πιθανόν δύσκολα θα αλλάξει η κατάστασή της, αφού η Αστυνομία δεν έχει στα χέρια της στοιχεία που να δικαιολογούν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Βρισκόταν με την οικογένειά της στην οικία της την ώρα της έκρηξης η δημόσια κατήγορος-Ψάχνουν τους βομβιστές

Όπως στις πλείστες των περιπτώσεων βομβιστικών επιθέσεων, έτσι και στην προκειμένη, οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να οδηγηθούν στον ή στους δράστες της επίθεσης, παρά τις έρευνες που έγιναν. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνονται οι αριθμοί που δείχνουν ότι οι βομβιστικές επιθέσεις είναι ένα όπλο των παρανομούντων, το οποίο δεν μπορεί να αφοπλίσει η Αστυνομία, αφού οι περισσότερες τέτοιας φύσεως υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Σημειώνεται, πως ήταν η δεύτερη επίθεση σε δημόσια κατήγορο σε διάστημα ενός μηνός, ωστόσο και η πρώτη υπόθεση παρέμεινε ανεξιχνίαστη από το ΤΑΕ Πάφου.

Αρμόδια αστυνομική πηγή, μιλώντας στον REPORTER, υπέδειξε πως για την υπόθεση εντοπίστηκαν κάποια στοιχεία μέσω κλειστών κυκλωμάτων, τα οποία ωστόσο δεν τους βοήθησαν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών, οι οποίοι πιθανότατα είχαν κίνητρα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα της 58χρονης. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, η 58χρονη είχε δώσει γραμμή, για κάποια πρόσωπα που υποπτευόταν, ωστόσο εναντίον τους δεν προέκυψε οτιδήποτε, ώστε να μπορέσει η Αστυνομία να τους συνδέσει με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε σημείο εξωτερικά της πόρτας της κουζίνας, της κατοικίας της δημόσιας κατήγορου, την ώρα που η ίδια βρισκόταν εντός της οικίας με την οικογένειά της. Από την έκρηξη, η δικηγόρος της Δημοκρατίας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:233 εμπρησμοί και βόμβες το 2023-Έσπασαν το ρεκόρ των τελευταίων χρόνων, στα τάρταρα η εξιχνίαση

Δειτε Επισης

Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας