Παρουσίασε τον Ππεκρή η Αννίτα-«Είμαι έτοιμος να ανεβάσω μανίκια και να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη»

Τον υποψήφιο του κόμματος για τη δημαρχία του μητροπολιτικού δήμου της Λάρνακας, παρουσίασε η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου. Μετά από μια περίοδο, που η υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Λάρνακας, προκάλεσε εσωστρέφεια στο κόμμα, η κα. Δημητρίου, εξασφάλισε το «ναι » από τον κ. Ππεκρή.

Σε δηλώσεις της η Αννίτα Δημητρίου, υπέδειξε πως, «ο Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρά οργανωμένα και μεθοδικά για να δώσει με επιτυχία τη μάχη των εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. Χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες».

Και πρόσθεσε πως, «σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγησή μου για τον Δήμο Λάρνακας. Είναι ο Μιχάλης Ππεκρής, ένας νέος, επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Είναι πεποίθησή μου ότι ο Μιχάλης ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Η πορεία του δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας».

«Τα προσόντα του», συνέχισε, «και οι επιτυχίες του στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και οι εμπειρίες του ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, καταδεικνύουν πως είναι η ισχυρή εκείνη προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για τη Λάρνακα που μας αξίζει».

«Είναι άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λάρνακα καθημερινά. Γνωρίζει τα προβλήματά της αλλά γνωρίζει και τις λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν. Ο Μιχάλης Ππεκρής έχει συνεπώς εκείνα τα εχέγγυα που θέλουμε αλλά και τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στα συλλογικά όργανα της Παράταξης», κατέληξε η Αννίτα Δημητρίου.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Ππεκρής, ευχαρίστησε την Αννίτα Δημητρίου, ενώ δήλωσε έτοιμος για να αναλάβει την μεγάλη ευθύνη, όπως χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λάρνακας. «Είμαι έτοιμος να σηκώσω μανίκια και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Γνωρίζω τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τι χρειάζεται για να πάει μπροστά η Λάρνακα».

Και πρόσθεσε πως, «πιστεύω πως την επόμενη πενταετία πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για τη Λάρνακα των επόμενων δεκαετιών και επόμενων γενιών. Θα απευθυνθώ στους συνδημότες μου κατατέθοντας νέες ιδέες και εργαζόμενος με συλλογικότητα. Ευχαριστώ την πρόεδρο για την εμπιστοσύνη», κατέληξε ο κ. Ππεκρής.

Σημειώνεται πως κ. Ππεκρής, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, ενώ για χρόνια, είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας. Συγκεκριμένα διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης, ενώ πιο πρόσφατα ήταν ο εκπρόσωπος του σωματείου στην ΚΟΠ, της οποίας διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένεται πως τις επόμενες ημέρες, θα επιχειρηθεί να κλείσει και το θέμα του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, αφού ξεκαθαρίσουν οι τελικές προθέσεις του Ευάγγελου Ευαγγελίδη, ο οποίος είχε ζητήσει το χρίσμα, ωστόσο λόγω της κωλυσιεργίας και της εικόνας που παρουσίαζε το κόμμα στην επαρχία, προχώρησε σε δεύτερες σκέψεις.

Τις υποψηφιότητες του ΔΗΣΥ για τον δήμο και τον ΕΟΑ, Λάρνακας, όπως επίσης και την υποψηφιότητα Γιώργου Νικολέττου, για τον δήμο Παραλιμνίου/Δερύνειας, αναμένεται να επικυρώσει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα στοιχήματα των Ευρωεκλογών, η κατανομή των εδρών και οι στόχοι της κατάταξης

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο