Άλυτο μυστήριο ο τραυματισμός 45χρονης στη Λεμεσό-Στο σκοτάδι ακόμα οι έρευνες

Στην Κύπρο για να βρίσκονται δίπλα στην κόρη τους που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έφθασαν οι γονείς της 45χρονης Ουκρανής, η οποία εντοπίστηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στις 9 Ιανουαρίου, στο διαμέρισμα που διαμένει στη Λεμεσό, με τον Σέρβο συμβίο της και ο οποίος συνελήφθη για παράνομη διαμονή στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στο σκοτάδι οι Αρχές για τον τραυματισμό της 45χρονης-Διαδικασίες απέλασης για τον συμβίο της

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της 45χρονης είναι εξαιρετικά δύσκολη, με τους γονείς της να φτάνουν στην Κύπρο για να έχουν ενημέρωση από τους ιατρούς, την ίδια ώρα που το ανακριτικό έργο έχει ολοκληρωθεί, χωρίς να προκύπτει οτιδήποτε που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, η υπόθεση παραμένει μυστήριο, αφού δεν έχει εξακριβωθεί πώς η 45χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη αιμάτωμα, ενώ θέση του συμβίου της είναι, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, πως το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα και αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Από τις μαρτυρίες που συνέλεξαν οι Αρχές, δεν προκύπτουν στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι το θύμα χτυπήθηκε ή τραυματίστηκε από άλλο πρόσωπο, αφού ούτε οι γείτονες δεν άκουσαν οτιδήποτε περίεργο, αλλά ούτε κι ο συμβίος της μπόρεσε να εξηγήσει πώς η 45χρονη υπέστη αιμάτωμα.

Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να στοχιειοθετηθεί οτιδήποτε εναντίον του συμβίου της, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ τρόπος που το θύμα τραυματίστηκε παραμείνει ένα άλυτο μυστήριο, αφού η 45χρονη δεν είναι σε θέση να καταθέσει και να δώσει απαντήσεις γύρω από το τι συνέβη.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει να τρέχει τις δικαστικές διαδικασίες για απέλαση του Σέρβου, που διέμενε παράνομα στην Κύπρο, κάτι που διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν μετά την κλήση του από τους ανακριτές για να καταθέσει για την υπόθεση.

Σημειώνεται πάντως ότι η Αστυνομία κρατά ανοιχτό τον φάκελο της υπόθεσης και σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε νεότερο που ενδεχομένως να ρίξει φως στην υπόθεση, θα προχωρήσει αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη-Tι υποστηρίζει ο σύντροφος της, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Δειτε Επισης

Εντατικοποιημένες συνομιλίες για μια πιθανή εκεχειρία στη Γάζα-Στο Κάιρο και η CIA
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία