Στο σκοτάδι οι Αρχές για τον τραυματισμό της 45χρονης-Διαδικασίες απέλασης για τον συμβίο της

Στο σκοτάδι βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον τραυματισμό της 45χρονης Ουκρανής, στη Λεμεσό, που σημειώθηκε όπως φαίνεται την περασμένη Τρίτη, αφού οι Αρχές δεν έχουν οποιαδήποτε μαρτυρία που να υποδηλώνει είτε ατύχημα, είτε εγκληματική ενέργεια, αφού τα στοιχεία που συνελέχθησαν δεν οδηγούν σε οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Λήφθηκαν καταθέσεις για τη 45χρονη που βρέθηκε τραυματισμένη στη Λεμεσό-Στο κάδρο όλα τα σενάρια

Το θύμα, δεν μπορεί να καταθέσει για το περιστατικό, αφού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσηλευτήριο της Λεμεσού και την ίδια ώρα οι Αρχές δεν μπορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να θεωρήσουν αξιόπιστα τα όσα ανέφερε ο Σέρβος συμβίος της, που ήταν το μοναδικό πρόσωπο που ήταν μαζί της κατά τον ουσιώδη χρόνο.

Ως εκ τούτου, οι ανακριτές συνεχίζουν να ξεψαχνίζουν κάθε στοιχείο που έχουν ενώπιον τους, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν οτιδήποτε θα τους οδηγήσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα γεγονότα της υπόθεσης και τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε η 45χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσηλευτήριο με αιμάτωμα στο δεξιό μέρος της κεφαλής της και κρίθηκε ότι η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές, οι οποίες άρχισαν διερεύνηση του περιστατικού, ενώ ιατροδικαστής εξέτασε τόσο την 45χρονη, όσο και τον συμβίο της, με την Αστυνομία να αναμένει κάποια στοιχεία από τις εκθέσεις του.

Παράλληλα, λήφθηκαν όλες εκείνες οι καταθέσεις που χρειαζόταν από γείτονες και περιβάλλον των δύο προσώπων, οι οποίες ωστόσο δεν οδήγησαν οπουδήποτε τις Αρχές, αφού κανένας δεν άκουσε ούτε είδε οτιδήποτε μεμπτό, όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να χρειαστεί η λήψη συμπληρωματικών καταθέσεων από κάποια πρόσωπα, ώστε οι ανακριτές να λύσουν τα αρκετά ερωτήματα που πλανώνται πάνω από την μυστήρια αυτή υπόθεση.

Θέση του συμβίου της είναι, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του, πως το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο κατανάλωναν αλκοόλ και διασκέδαζαν στο διαμέρισμα και αργότερα η γυναίκα παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο σύντροφος της 45χρονης που βρέθηκε τραυματισμένη σε διαμέρισμα-Διέμενε παράνομα στην Κύπρο

Στο κελί ο συμβίος μέχρι την απόφαση του Δικαστηρίου

Μετά τον τραυματισμό της 45χρονης, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον συμβίο της, αφού διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην Κύπρο και τον οδήγησαν ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την εκπνοή του διατάγματος, θα ζητηθεί ανανέωση, αφού θα κινηθούν οι διαδικασίες για απέλασή του από τη χώρα μας, εκτός κι αν προκύψουν επαρκή στοιχεία που να υποδεικνύουν τελικά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι ατύχημα, κάτι που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο στη βάση όσων έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούν να αποκλείσουν οτιδήποτε, αφού οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς και οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να καθορίσει την έκβαση της εν λόγω υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη-Tι υποστηρίζει ο σύντροφος της, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας