Ένταλμα σύλληψης για τον 64χρονο που κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων-Δεν παρουσιάστηκε στη δίκη του

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τον 64χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, υπόθεση η οποία συντάραξε το Παγκύπριο πριν από μερικούς μήνες, καθώς οι ανήλικες είχαν παρουσιαστεί από την Αστυνομία ως θύτες.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, ο 64χρονος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, σεξουαλικής παρενόχλησης, άσεμνης επίθεσης και αρπαγής ανηλίκου, δεν παρουσιάστηκε στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, με το Δικαστήριο να εκδίδει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ηθικός αυτουργός στους χειρισμούς με τις ανήλικες η ανικανότητα-Εκ των υστέρων προβληματίστηκαν… εκ των προτέρων

Υπενθυμίζεται πως ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ εκ των όρων που του τέθηκαν ήταν να παραμείνει σε απόσταση 100 μέτρων από τις παραπονούμενες.

Η υπόθεση του 64χρονου είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Αύγουστο, μετά από καταγγελία του ιδίου για ληστεία 5000 ευρώ και επίθεση σε βάρος του από ανήλικους, ενώ στη συνέχεια διαφάνηκε, κατόπιν μαρτυρίας, ότι υπήρχε άλλη διάσταση στην υπόθεση, η οποία αφορούσε αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικών κοριτσιών, με τα στοιχεία, μάλιστα, να θέλουν τον ίδιο να είχε συχνές συναντήσεις με ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών, σε ξενοδοχεία και σε εστιατόρια.

Δειτε Επισης

Ενισχύονται οι στρατιωτικές δυνάμεις γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας
Κι άλλος «ταμπουρωμένος» άντρας στην Ελλάδα-Κρατά μαζί του την μητέρα και την αδελφή του
Προκαταρκτική έγκριση τρίτης πληρωμής για Κύπρο από το Ταμείο Ανάκαμψης έδωσε η Κομισιόν
Για «τουλάχιστον αρκετές βδομάδες ακόμη» θα συνεχιστούν οι σεισμοί στις Κυκλάδες
Ζητήματα ασφάλειας συζήτησαν ο Αρχιραβίνος Κύπρου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας
Τελεσίγραφο Νετανιάχου σε Χαμάς-Απελευθερώστε τους ομήρους ή καταρρέει η εκεχειρία
Εξόργισε η Πισπιρίγκου στο Δικαστήριο-«Καλή μάνα μπορεί να μην ήμουν, αλλά όχι δολοφόνος»
Εμπόριο παρένθετης μητρότητας στο τρίγωνο Τουρκία, Γεωργία, κατεχόμενα
Αντιπαράθεση καλλιτεχνών με Υφυπουργείο Πολιτισμού για το νομοσχέδιο της κατοχύρωσης
Απαντήσεις Αννίτας στην Συναγερμική παραφιλολογία-Δεν υπάρχει εισήγηση για αυτόματη υποψηφιότητα του προέδρου