Προσπάθειες ανάσυρσης της σορού από το εργοστάσιο στη Δρομολαξιά-Ολική καταστροφή (pics)

Ψάχνουν τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο στη Δρομολαξιά, με το έργο των αρμοδίων υπηρεσιών να είναι αρκετά δύσκολο καθώς λόγω της πυρκαγιάς επηρεάστηκε η στατική επάρκεια του κτηρίου.

erg4

Πρώτο μέλημα των αρμόδιων Αρχών είναι να διασφαλίσουν την στατική επάρκεια του εργοστασίου, ώστε να μην υπάρξει περεταίρω κίνδυνος. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για ανάσυρση της απανθρακωμένης σορού του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν κατάφερε να εξέλθει από το φλεγόμενο εργοστάσιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ αφού γίνει ανάσυρση θα ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες για ταυτοποίηση του.

erg1

Επιπλέον, η πυροσβεστική Υπηρεσία, μαζί με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, αρχίζουν τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην φονική πυρκαγιά.

erg2

Υπενθυμίζεται πως, την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εργοστάσιο υπήρχαν συνολικά πέντε πρόσωπα, τα τέσσερα κατάφεραν να εξέλθουν καθώς βρίσκονταν κοντά στην έξοδο. Οι τέσσερις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ο ένας εξ αυτών υπέστη εγκαύματα. H φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8.30 το πρωί της Κυριακής και κατασβέστηκε στις 14:50 το απόγευμα , ωστόσο λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης στο σημείο παρέμεινε πυροσβεστικό όχημα.

ERGO

Το πέμπτο πρόσωπο, το οποίο εκτελούσε εργασίες στο εσωτερικό του εργοστασίου, δεν κατάφερε να εξέλθει. Το ύψος της προκληθείσας ζημιάς είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο ενώ υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Παρατυπίες και αντισυνταγματικότητα βλέπει ο ΠΔΣ πίσω από τη σύσταση Εθνικής Μονάδας Εφαρμογής Κυρώσεων
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης
Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών
Εντόπισαν οδηγό με φρεσκοσκοτωμένο λαγό στη Λεμεσό-Πέταξε σακούλα στη θέα μελών της Υπηρεσίας Θήρας