Ψάχνουν σημεία ζωής του πέμπτου προσώπου που δεν εξήλθε του φλεγόμενου εργοστασίου-Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά (pics&vids)

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής, 3 Νοεμβρίου, σε εργοστάσιο στη Δρομολαξιά, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό προσώπου, το οποίο βρισκόταν εντός του κτηρίου.

Σύμφωνα με την Λειτουργίο του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου, Ελένη Κωνσταντίνου, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 8:30 το πρωί της Κυριακής σε εργοστάσιο παρασκευής πολυστερίνης, σε περιοχή της Αραδίππου.

Όπως ανέφερε, στο εργοστάσιο την ώρα την πυρκαγιάς, βρίσκονταν πέντε πρόσωπα, εκ των οποίων οι τέσσερα εξήλθαν του εργοστασίου, ενώ το πέμπτο πρόσωπο αγνοείται, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο στη Δρομολαξιά-Εξετάζονται πληροφορίες για αγνοούμενο (pics&vids)

Ταυτόχρονα, σε νεότερη ενημέρωση του Εκπροσώπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι πλήρως ελεγχόμενη και θα παραμείνουν δυνάμεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Παράλληλα, γίνονται διεργασίες με τις ανάλογες κρατικές Υπηρεσίες και τον Ιδιοκτήτη, ούτως ώστε νωρίς το πρωί να εξασφαλιστεί η στατική επάρκεια του υποστατικού και να ασφαλιστούν τα επικίνδυνα υλικά, για να μπορεί να γίνει η διερεύνηση αιτίων πυρκαγιάς.

cats04

462542193_1214625266278396_3953706449142580966_n

462544201_1115329666683207_2968625687678565930_n

DOC.20241103.7515346.fire-aradippou

Δειτε Επισης

Δείπνο με διαφορετικούς στόχους στο μενού η πρώτη πράξη της πολυμερούς της Νέας Υόρκης
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταγγέλλει την «επικίνδυνη κλιμάκωση» από το Ισραήλ
Ευκαιρία συνέχισης του διαλόγου βλέπουν στην πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη
«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή-Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα τη Συρία
Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Φορτηγάκι με συνθήματα υπέρ του Σιμόν Αϊκούτ έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη
Στην 8η θέση πανευρωπαϊκά η Κύπρος στη μείωση αιτήσεων ασύλου το 2024
Νέα εκεχειρία με τους Δρούζους ανακοίνωσε η Συρία-Πάνω από 300 νεκροί από την Κυριακή
Σε απευθείας δίκη τρία πρόσωπα για δύο εμπρησμούς και μία απόπειρα στην Αραδίππου
Μήνυμα Προέδρου στην Άγκυρα λίγο πριν την πενταμερή-«Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε.-Τουρκίας»