Συνελήφθησαν άλλοι 24 παράνομοι αλλοδαποί-Άρχισαν οι διαδικασίες απέλασης

Χειροπέδες σε 24 πρόσωπα διαφόρων υπηκοοτήτων, που παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πέρασε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες για απέλαση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, συνέχεια στις δράσεις για εντοπισμό υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, με συντονισμένη παγκύπριας κλίμακας επιχείρηση αστυνομικών ελέγχων, έδωσε σήμερα η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 24 προσώπων διαφόρων υπηκοοτήτων, τα οποία όπως έχει διαπιστωθεί, παραμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με την Αστυνομία να προχωρεί ήδη στις διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Αρχές.

Η σημερινή επιχείρηση άρχισε στις 4.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Σε αυτήν συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, καθώς και μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Η Αστυνομία, την τελευταία εβδομάδα, προχώρησε στη σύλληψη 63 υπηκόων τρίτων χωρών, οι οποίοι παρέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ στο ίδιο διάστημα, προχώρησε στον επαναπατρισμό 173 υπηκόων τρίτων χωρών.

Από την αρχή του χρόνου, συνολικά 8,806 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν επαναπατριστεί, μέσω των διαδικασιών επαναπατρισμού προσώπων που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο. Οι προσπάθειες της Αστυνομίας για εντοπισμό και επαναπατρισμό προσώπων, που διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εισβολή διαδηλωτών στον Trump Tower-Φώναζαν «σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ», 98 συλλήψεις
Ο Πούτιν βρίσκει τις αδυναμίες της συμφωνίας ΗΠΑ-Ουκρανίας για εκεχειρία και τις εκμεταλλεύεται
«Απαράδεκτο και σοβαρά προσβλητικό»-Η επιστολή ΥΠΑΝ σε βουλευτές μετά τις αναφορές για χρηματισμό
Πράσινο από την Ολομέλεια για χρονοδιακόπτη στις κάμερες-Τι αλλάζει για τα εξώδικα
Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία-Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια