Από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση επήλθε ο θάνατος του 22χρονου αστυνομικού-Την Τρίτη η κηδεία του

Φως στα αίτια θανάτου του 22χρονου Κώστα Δημητρίου, δόκιμου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Το πρωί της Κυριακής, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 22χρονου, από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του δόκιμου αστυνομικού επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, λόγω τροχαίου δυστυχήματος.

Η κηδεία του Κώστα Δημητρίου, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη, στις 10:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαρύ πένθος στην Αστυνομία για το θάνατο του 22χρονου δόκιμου που έσβησε στην άσφαλτο

Έκκληση της οικογένειάς του είναι όπως γίνονται εισφορές για στήριξη οικογενειών της Αστυνομίας με ασθένειες και άπορες οικογένειες της ενορίας Αρχαγγέλου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που ο 22χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Γενναδίου στον Αρχάγγελο. Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε, «η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Ο Κώστας Δημητρίου, σημείωνε «εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 27 Νοεμβρίου, 2023 και ήταν δόκιμος Αστυφύλακας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απελαύνονται από το Ισραήλ οι τέσσερις Γάλλοι ακτιβιστές του πλοίου για τη Γάζα
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου
Η ανάγνωση Νομικής Κλινικής για την απόφαση ΕΔΑΔ-«Ενισχύει τη νομική φαρέτρα των ιδιοκτητών»
Προπονητής που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Απορρίφθηκε η έφεση εναντίον της ΕΤΥΚ και μελών της για απεργία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου
Προωθεί σειρά νομοσχεδίων για βελτίωση της δημόσιας υγείας το Υπουργείο-«Το ΓεΣΥ ήρθε για να μείνει»
Έστειλε μηνύματα για Κυπριακό ο Λετυμπιώτης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ-«Πρωταρχικός στόχος η επανέναρξη διαπραγματεύσεων»
Έκλεψε όχημα, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε δέντρο στη Λάρνακα-Τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος
Ερμηνεύει όπως θέλει την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Τατάρ-«Κατέρρευσαν οι καταπιεστικές πολιτικές του Χριστοδουλίδη»