Βαρύ πένθος στην Αστυνομία για το θάνατο του 22χρονου δόκιμου που έσβησε στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου ο θάνατος του μέλους της Ασυνομίας, Κώστα Δημητρίου, ηλικίας 22 ετών, που έχασε τη ζωή του χθες βράδυ σε οδική σύγκρουση.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη, αναφέρει σε ανκοίνωση της η Αστυνομία.

Ο Κώστας Δημητρίου, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 27 Νοεμβρίου, 2023 και ήταν δόκιμος Αστυφύλακας.

Υπενθυμίζεται πως, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε,γύρω στις 8μ.μ. χθες, ενώ ο 22χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αγίου Γενναδίου στον Αρχάγγελο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από αυτήν και να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα