Μήνυμα του Ισραηλινού Πρέσβη στην Κύπρο-«Είμαι καλά, ψευδής η είδηση απαγωγής μου»

Διέψευσε τα δημοσιεύματα περί απαγωγής του Ισραηλινού Πρέσβη στην Κύπρο, ο Υπουργός Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων του μετά το πέρας της έκτακτης συνεδρίας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ο κ. Κόμπος ανέφερε πως, «πριν λίγο είχαμε διακίνηση της είδησης ότι είχε απαχθεί ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο. Δεν υφίσταται αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Στο ψευδές, όπως αποδείχθηκε δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, ανέφερε πως, «ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κύπρο και δύο από τους συντρόφους του απήχθησαν στην ακτή και μεταφέρθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία. Η επαφή έχει χαθεί εδώ και αρκετές ώρες».

Παράλληλα, ο Υπουργός Εξωτερικών, κάλεσε όλους να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι μεταδίδουν.

Την είδηση διέψευσε και ο ίδιος ο Oren Anolik, με ανάρτησή του στο Χ, στην οποία σημείωσε πως ακούει να κυκλοφορούν fake news για το άτομό του. «Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι καλά. Φαίνεται πως κάποιος σκέφτηκε έναν δημιουργικό τρόπο να κάνει όλο τον κόσμο να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει μήνυμα για να μου ευχηθεί καλή νέα εβραϊκή χρονιά», σχολίασε.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και με βίντεο στην αγγλική γλώσσα, στην οποία ο Ισραηλινός Πρέσβης αναφέρει πως αισθάνεται υποχρεωμένος να κάνει αυτό το βίντεο, λόγω των fake news που κυκλοφορούν ότι απήχθη. «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ. Είμαι καλά και όλα είναι καλά», τόνισε.

Πρόσθεσε πως εκτιμά ιδιαίτερα τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχθηκε. «Ευχαριστώ για τις ευχές σας, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», είπε ο κ. Anolik. «Είμαι καλά», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πολλαπλές συντάξεις, ξενόγλωσσα, έρευνες Αστυνομίας για κυνηγούς-Γεμάτη η ατζέντα της Βουλής
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ