Δέκα πτήσεις στην Κύπρο μετά την επίθεση στο Ισραήλ-Σε ξενοδοχεία και αεροδρόμιο διανυκτέρευσαν πολίτες

Αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας οι πέντε από τις δέκα πτήσεις από ευρωπαϊκές χώρες, με προορισμό το Τελ Αβίβ, που, λόγω της επίθεσης με βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου, εκτροπή, και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι από τις δέκα συνολικά πτήσεις από χώρες της Ευρώπης που είχαν προορισμό το Ισραήλ και πραγματοποίησαν χθες βράδυ εκτροπή για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οι πέντε αναχώρησαν.

Οι επιβάτες των άλλων τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία για διανυκτέρευση, ύστερα από διευθέτηση των αεροπορικών εταιρειών και αναμένεται να αναχωρήσουν αργότερα σήμερα.

Οι άλλες δύο πτήσεις παρέμειναν στο αεροδρόμιο Λάρνακας είτε επειδή τα πληρώματα ξεπέρασαν το ωράριό τους, είτε επειδή αναμένουν να δουν πότε και εάν θα συνεχίσουν το δρομολόγιο τους προς το Τέλ Αβίβ.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες 10 αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Τελ Αβίβ και 9 αναχωρήσεις με προορισμό το Ισραήλ, κυρίως από ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες φαίνεται ότι στοχεύουν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις.

Αεροδρόμιο Πάφου

Το αεροδρόμιο Πάφου δεν έχει επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο λόγω, της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, με την επίθεση, με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους, την Τρίτην του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου προς το Ισραήλ εκτελούνται κανονικά. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, ισραηλινές εταιρείες που εκτελούν τις πτήσεις κανονικά. Εξάλλου, καμία πτήση από ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες είχαν προορισμό το Τελ Αβίβ, δεν πραγματοποίησε εκτροπή στο αεροδρόμιο Πάφου, μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινο Υπουργικού για δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης
Επεκτείνεται στα γυμνάσια ο θεσμός των επιτηρητών ασφαλείας με απόφαση Υπουργικού
Αυξάνονται οι παροχές προς ηλικιωμένους για φροντίδα Στέγης και ιδρυματική φροντίδα
Ενέκρινε χορηγία για εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού το Υπουργικό
Δέκα πτήσεις στην Κύπρο μετά την επίθεση στο Ισραήλ-Σε ξενοδοχεία και αεροδρόμιο διανυκτέρευσαν πολίτες
Έξι με επτά αφίξεις πλοίων με Ευρωπαίους πολίτες και προσωπικό πρεσβειών φτάνουν καθημερινά στην Κύπρο
Βοήθεια στην Ελλάδα για αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο Ξυλόκαστρο απέστειλε η Κύπρος
Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας στο μενού του καιρού
Ανοίγει η συζήτηση για τις πισίνες-Θέλει να κλείσει τρύπες το ΥΠΕΣ, οι αλλαγές που προωθούνται
Χαρτογραφεί τα προβλήματα και ψάχνει λύσεις για την έλλειψη οδηγών λεωφορείων η Κυβέρνηση