Έκλεψε χρυσοχοείο και επέστρεψε ως πελάτης-Συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς 50χρονος

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ένας 50χρονος, ο οποίος τελούσε υπό τριήμερη κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10.10.24 και περί ώρα 12:00 καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 74 ετών από την Πάφο, ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου στην Πάφο, ότι στις 8.10.24 άγνωστος άντρας της είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα από το κατάστημα της συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Πρόκειται, είπε ο κ. Νικολάου, για 50χρονο άντρα, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος την ίδια ημέρα είχε μεταβεί ξανά στο κατάστημα ως πελάτης και η γυναίκα τον είχε υποδείξει σε γείτονες, οι οποίοι και τον ανέκοψαν μέχρι και την άφιξη της Αστυνομίας. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ακολούθως στις 11 Οκτωβρίου προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών. Σήμερα κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κατέθεσε στο ΤΑΕ για την φερόμενη επίθεση από πρώην της η Μελίνα Μεταξά-Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή οχήματος στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν από κινητά μέχρι πορτοφόλια και ταυτότητες
Πλατφόρμα που μετέφερε όχημα έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Στήθηκε επιχείρηση για διάσωση 35χρονου
Νεαρός έτρεχε με 121 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Δεν κατείχε άδεια οδήγησης
Έκαψαν όχημα 47χρονου στην Έμπα-Ψάχνουν στοιχεία για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές
Μάχη για τη ζωή δίνει 23χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα και υπέστη αιμορραγία στο κεφάλι
Αποδίδoυν τη ληστεία του 64χρονου σε εκφοβισμό του για κακοποίηση ανήλικης οι επιστολές ΥΚΕ στην Επίτροπο Παιδιού
Στο εδώλιο της Βουλής οι θεσμοί-Κρίνεται η στάση τους απέναντι στις καταδικαστικές αποφάσεις του ΕΔΑΔ