Νέες έρευνες της Αστυνομίας στις Κεντρικές για τον εμπρησμό οχήματος της δημοσίας κατήγορου

Έφοδο στις Κεντρικές Φυλακές πραγματοποίησε η Αστυνομία, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από πληροφορίες εξασφάλισε εντάλματα.

Σύμφωνα την Αστυνομία, μέλη της Δύμανης πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο πτέρυγες, από τις οποίες φαίνεται να κατασχέθηκαν κάποια τεκμήρια, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες φαίνεται να αφορούν στο πλαίσιο των ερευνών για εξακρίβωση της υπόθεσης εμπρησμού οχήματος της δημοσίας κατήγορου στην Πάφο.

Σημειώνεται πως έρευνες στις Κεντρικές Φυλακές είχαν πραγματοποιηθεί και πριν λίγες ημέρες, κατά τις οποίες είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί ένα κινητό τηλέφωνο.

Πάντως, οι έρευνες τη συγκεκριμένη ημέρα είχαν προκαλέσει την αντίδραση των κρατουμένων, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις οι κρατούμενοι χτυπούσαν τα παράθυρα του φωριαμού, έβαλαν φωτιές, έριχναν ούρα και γιουχάιζαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έφεραν κουκούλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνες στις Κεντρικές για τον εμπρησμό στο όχημα της δημόσιας κατηγόρου

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ