Έρευνες στις Κεντρικές για τον εμπρησμό στο όχημα της δημόσιας κατηγόρου

Έφοδος πραγματοποίησε η Αστυνομία χθες βράδυ στις Φυλακές, κατά την οποία από τη μια σημειώθηκαν παρατράγουδα και από την άλλη φαίνεται να εντοπίστηκαν και να κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε τρεις πτέρυγες και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ οι έρευνες αφορούσαν την υπόθεση του εμπρησμού οχήματος της Δικηγόρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά τις έρευνες υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των κρατουμένων, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις οι κρατούμενοι χτυπούσαν τα παράθυρα του φωριαμού, έβαλαν φωτιές, έριχναν ούρα και γιουχάιζαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι έφεραν κουκούλες.

Παράλληλα, μετά τις έρευνες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συγκεκριμένο κελί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο.

Παράλληλα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και να ανακρίνουν πρόσωπα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί κάτι χειροπιαστό, το οποίο θα δικαιολογούσε ένταλμα σύλληψης.

Οι ανακριτές επικεντρώνουν τις έρευνες σε υποθέσεις που χειρίζεται η Δημόσια Κατήγορος. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου επικεντρώνονται σε υποθέσεις που χειρίστηκε η Δημόσια Κατήγορος ενώπιον Δικαστηρίου και σε πρόσωπα που ήταν είτε κατηγορούμενοι, είτε είχαν παρουσιαστεί σε διαδικασίες προσωποκράτησης.

Ανέφερε επίσης πως δεν εξαντλήθηκε ακόμη ο έλεγχος κλειστών κυκλωμάτων σε πρατήρια καυσίμων, αλλά και στην γειτνιάζουσα περιοχή της σκηνής.

Όπως συναφώς πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής δεν έχουν καταδείξει οτιδήποτε.

Δειτε Επισης

Η ενδεχόμενη εκλογή Ζαννέτου, η αλλαγή του Νόμου και η πιθανότητα να είναι Δήμαρχος για 20 μέρες
Ανακουφισμένοι από τις εξαγγελίες ΠτΔ οι πολύτεκνοι-Αναμένουν επαναφορά ωφελημάτων που αποκόπηκαν
Τορπιλίζει την προσπάθεια και κάνει τον Κινέζο-Πώς διαχειρίζεται την κριτική από το εσωτερικό ο Τατάρ
Εξάμηνο τεχνολογικής ανάπτυξης για την Κύπρο-Τα χρονοδιαγράμματα για ψηφιακό πολίτη και ταυτότητα
Έδειξε παραλήψεις ο θανατικός ανακριτής για τον Δικαστή Σατολιά-Έχασαν τον δρόμο, δεν μετέφεραν απινιδωτή
Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα
Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Μπορεί όντως να συλληφθεί ο Νετανιάχου;-Η ουσιαστική ισχύς του εντάλματος και η διαδικασία
Θέμα εθνικής ασφάλειας η προστασία από τις πυρκαγιές-Συνδρομή όλων ζήτησε ο Χαρτσιώτης
Επανασυνελήφθησαν και για άλλες κλοπές δύο πρόσωπα που τελούσαν ήδη υπό κράτηση