Στήριξη στον Τσέλεπο από ομάδα στελεχών του ΔΗΣΥ-«Μας εκπλήττει η αντίδραση της ηγεσίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ομάδα στελεχών του ΔΗΣΥ, στην οποία εκφράζουν την στήριξή τους στο τοπικό στέλεχος της Πάφου Μάριο Τσέλεπο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσέλεπος οποίος αρνήθηκε να μπει σε ψηφοφορία για το χρίσμα του κόμματος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου απέναντι από τον πρώην βουλευτή Κωστάκη Κωνσταντίνου, καθώς θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο θα συνιστούσε νομιμοποίηση της αποστασίας, λόγω της ανοιχτής υποστήριξης του κ. Κωνσταντίνου στην υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές Εκλογές.

Στον κ. Τσέλεπο είχε απαντήσει εκ μέρους της ηγεσίας ο αντιπρόεδρος Μάριος Πελεκάνος την Τετάρτη, υποδεικνύοντας ότι «ο ΔΗΣΥ δεν μπορεί ούτε να εκβιάζεται αλλά ούτε και να μένει εγκλωβισμένος σε αποφάσεις που δεν λήφθηκαν στο παρελθόν» και το Εκτελεστικό Γραφείο δεν μπορεί να εξαιρέσει οπουδήποτε μέλος του κόμματος. Ταυτόχρονα παρέπεμψε τον κ. Τσέλεπο στις αποφάσεις που λήφθηκαν, μεταξύ των οποίων και όπως «η Επιτροπή Δεοντολογίας προχωρήσει με συγκεκριμένες διαδικασίες εκεί και όπου παρατηρηθούν ενέργειες αντίθετες με το ότι συλλογικά έχει αποφασιστεί».

Στην ανακοίνωσή τους, τα 17 στελέχη, διαφωνούν εμφανώς με την στάση που τηρεί η ηγεσία, λέγοντας πως «στη διαμάχη που ξέσπασε εντός του κόμματός μας στην Πάφο κρίνουμε ότι η συμπεριφορά του κ. Μάριου Τσέλεπου είναι κομματικά ορθή και ιδιαίτερα αξιοπρεπής. Μας εκπλήττει η αντίδραση της ηγεσίας που αντί να ζητά λογοδοσία από τον κ. Κωστάκη Κωνσταντίνου για τη συμπεριφορά του στις περσινές προεδρικές εκλογές προτίθεται να τιμωρήσει το πειθαρχημένο στέλεχος μας, τον κ. Τσέλεπο».

«Εκφράζουμε τη διαφωνία μας και περιμένουμε από την ηγεσία του κόμματος να σταθεί σωστά και δίκαια απέναντι σε όσους σέβονται τις αποφάσεις του κόμματος και σε όσους τις καταπατούν», τόνισε η πρωτοβουλίας στελεχών.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Κίκης Γεωργίου, Στέφη Δράκου, Λεόντιος Ιεροδιακόνου, Λούλλα Ιωνίδου, Όθωνας Θεοδούλου, Νάκης Θεοχαρίδης, Λεόντιος Καλλένος, Αίγλη Καμμίτση, Κωνσταντίνος Λόρδος, Ανδρέας Μυλόρδος, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Άντρη Πελαγία, Χρήστος Πουργουρίδης, Ανδρέας Σοφοκλέους, Μιχάλης Σοφοκλέους, Γεώργιος Τσαππής και Χρήστος Χατζηψάλτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σεβασμό στις διαδικασίες ζητά η ηγεσία του ΔΗΣΥ από τον Τσέλεπο-Πώς απαντά στα πυρά

Δειτε Επισης

Δύο καραμπόλες με δέκα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Τον απήγαγαν το 1998 και τον κρατούσαν για 26 χρόνια σε υπόγειο 100 μέτρα από το σπίτι του
Έσβησε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στη Λεμεσό
Σύγκρουση δύο οχημάτων στη Λευκωσία-Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο
Υποστήριξη και αλληλεγγύη της Κύπρου μετέφερε στον Σλοβάκο ΥΠΕΞ ο Κόμπος
Περίπου 600 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από Ράφα από τις 6 Μαΐου
Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση (vids&pics)
Τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής ενόψει εκλογών
Κατεβαίνουν στη Βουλή οι συνταξιούχοι-«Δίνουμε μέχρι και 100 ευρώ σε φάρμακα, δεν φθάνει η σύνταξη»
Κενά στην ενημέρωση καρκινοπαθών για θέματα γονιμότητας-Ανοίγει η συζήτηση στη Βουλή