Μεθυσμένος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18 Ιανουαρίου, η ώρα 23:50, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος για διερεύνηση τροχαίας οδικής σύγκρουσης.

Εντόπισαν τα εμπλεκόμενα οχήματα και ως οδηγός του ενός οχήματος παρουσιάστηκε 28χρονος που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με βάση τον οποίο το αλκοόλ στο αίμα του βρισκόταν στα 74 Mg, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 22 Μg.

Kατά τον τελικό έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 28χρονος φέρεται να κτύπησε με τα χέρια στο στήθος μέλος της Τροχαίας Πάφου.

Ο 28χρονος συνελήφθη για επίθεση εναντίον αστυνομικού, μέθη και πρόκληση ανησυχίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου στη σύλληψη 45χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, στις 18 Ιανουαρίου γύρω στις 22:50 περίπολο της ΑΔΕ Πάφου εντόπισε στην οδό Σπετσών πρόσωπο ηλικίας 45 ετών να τελεί σε κατάσταση μέθης και να προκαλεί ανησυχία στους περίοικους.

Ο 45χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Πλησιάζει η ώρα της ποινής για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Πρόκειται για αθέλητη ανθρωποκτονία»
Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο