Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη για τον εμπρησμό στο όχημα αστυνομικού ο 43χρονος

Εντατικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομία στην Πάφο για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος μέλους της ΑΔΕ Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στο πλαίσιο των ερευνών, χθες στις 16:25 συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 43χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Λεμεσό.

Ο 43χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση του εμπρησμού που σημειώθηκε στις 21:45 την Κυριακή, όταν αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του του αστυνομικού.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προτού επεκταθεί και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 43χρονος για τον εμπρησμό στο όχημα αστυνομικού-Είχαν προηγηθεί απειλές και αντιπαράθεση

Δειτε Επισης

Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο