Σε υποθέσεις που χειρίστηκε η δημόσια κατήγορος εστιάζονται οι έρευνες για τον εμπρησμό

Συνεχίζει η Αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του εμπρησμού οχήματος λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στη Πάφο, οι οποίες επικεντρώνονται στα όσα μπορεί να κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου εστιάζουν σε υποθέσεις που χειρίστηκε η δημόσια κατήγορος ενώπιον δικαστηρίου και σε πρόσωπα που είτε ήταν κατηγορούμενοι σε αυτές, είτε είχαν παρουσιαστεί σε διαδικασίες έκδοσης διαταγμάτων κράτησης.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης πως συνεχίζεται ο έλεγχος κλειστών κυκλωμάτων σε πρατήρια καυσίμων στη γειτνιάζουσα με τη σκηνή περιοχή.

Έρευνες έγιναν και σε κελιά υποδίκων και καταδίκων στις Κεντρικές στο πλαίσιο της διερεύνησης των πρόσφατων εγκληματικών ενεργειών στην Πάφο, εναντίον δημόσιων κατηγόρων αλλά και αστυνομικού.

Σημειώνεται πως λόγω και των εγκληματικών ενεργειών οι συσκέψεις στην Αστυνομία στην Πάφο διαδέχονται η μία την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Έρευνες στις Κεντρικές για τον εμπρησμό στο όχημα της δημόσιας κατηγόρου

Δειτε Επισης

Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία-Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια
Καταγράφηκαν νέες ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Έγιναν πέντε χιλιάδες αλλαγές αερόσακων σε δύο εβδομάδες
Έτοιμη η ΕΦ για τη στράτευση γυναικών-Ενημέρωσε τη Βουλή για τις λεπτομέρειες ο Πάλμας
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών
Παραιτήθηκε πυροβολώντας ο σύμβουλος του ΠτΔ Σκαλιάς-«Δεν μου πάει να επιτελώ τον ρόλο της γλάστρας»