Κυβέρνηση για απόπειρα φόνου: Απαράδεκτες ενέργειες, οδηγίες για έντονη αστυνόμευση

Ανάμεσα στις ύψιστες προτεραιότητες της πολιτείας είναι η διασφάλιση του αισθήματος της ασφάλειας της κοινωνίας των πολιτών, επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης προέβη σε δηλώσεις σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών και «πριν αλέκτωρ λαλήσει» έγινε απόπειρα δολοφονίας σε δημόσιο χώρο νωρίς το απόγευμα και ερωτηθείς τι θα πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με διάφορα παρόμοια περιστατικά, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «η διασφάλιση και της ίδιας της ασφάλειας, αλλά και του αισθήματος της ασφάλειας της κοινωνίας των πολιτών είναι μια από τις ύψιστες προτεραιότητες της πολιτείας».

Ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, πρόσθεσε ο κ. Λετυμπιώτης, «χθες έχει αναφέρει ακριβώς αυτό, ότι θα πρέπει να – και θα είναι - πολύ πιο έντονα το αίσθημα της ασφάλειας και η αστυνόμευση, ώστε ναι, τέτοια απαράδεκτα επεισόδια, τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες να αποφευχθούν στο μέλλον και την ίδια στιγμή αυτές οι χθεσινές και σημερινές εξάρσεις εγκληματικότητας είναι ενώπιον της Αστυνομίας και οι οδηγίες που έχουν δοθεί, ή αν θέλετε, η συνεννόηση που υπάρχει με την Αστυνομία είναι να διαλευκανθούν το συντομότερο δυνατόν και οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Άγιο Συλά-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Απείλησαν με μαχαίρι τον υπάλληλο του περιπτέρου-Έφυγαν με 1500 ευρώ οι δράστες της ληστείας
Επιτέθηκαν, έκλεψαν και λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό-Χτυπήθηκε από δέκα άτομα
Ρίψη πυροβολισμού για ανακοπή οχήματος στην Αγλαντζιά-Συνελήφθη 31χρονος με ναρκωτικά και κυνηγετικό
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με ρόπαλα σε αλλοδαπό-Μεταφέρθηκε με κάταγμα και τραύματα στο Νοσοκομείο
Νέα ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα-Μπούκαραν, άρπαξαν τα χρήματα της ταμειακής και εξαφανίστηκαν
Συνελήφθη ο καταζητούμενος που φέρεται να πέταξε κινητά εντός των Φυλακών
Η αύξηση εξόδων του προϋπολογισμού και τα έξυπνα φώτα άναψαν κόκκινο στη Βουλή για τα χρονόμετρα στα φανάρια
Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)