Νέες απειλές κατά Ατταλίδου διερευνά η Αστυνομία-«Πρέπει να σε βιάσουν κάνα δυο μουσουλμάνοι»

Στο στόχαστρο διαδικτυακών απειλών και ρητορικής μίσους φαίνεται να μπήκε εκ νέου η βουλεύτρια Αλεξάνδρα Ατταλίδου, αφού προφίλ στο διαδίκτυο της έγραψε πως «πρέπει να σε βιάσουν» και την προειδοποίησε ότι σε λίγο καιρό δεν θα ξέρει σε ποια τρύπα να μπει. Η κ. Ατταλίδου έθεσε ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για το θέμα, ο οποίος ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας και η ανάρτηση διερευνάται.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω απειλητική ανάρτηση από το προφίλ «AMFITRINITY» προς τη βουλεύτρια και συμπρόεδρο του Volt ανέφερε ότι «νομίζω ότι πρέπει να σε βιάσουν κάνα δυο μουσουλμάνοι να συνέλθεις… Τι; Ζεις σε προστατευμένη περιοχή και δεν φτάνουν μέχρι εκεί; Σε λίγο καιρό δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και σε ποια τρύπα να μπείτε».

Το νέο μήνυμα απηχεί παλαιότερα που είχε δεχθεί και μάλιστα είχε προκληθεί μεγάλος σάλος πριν από μερικούς μήνες, όταν ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους σχολίασε πως «μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφθασαν ποτέ». Η υπόθεση δεν οδήγησε πουθενά, με την Αλεξάνδρα Ατταλίδου να επισυνάπτει το νέο μήνυμα και, απευθυνόμενη στον Γενικό Εισαγγελέα, να σημειώνει πως «επειδή δεν είδατε ποτέ ρητορική μίσους και στοχοποίησή μου και βάλατε τον φάκελο στο συρτάρι, πείτε μας και την άποψή σας για αυτήν την ανάρτηση».

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε πως ενημέρωσε τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, για την ανάρτηση και διερευνάται από την Αστυνομία. «Ενημέρωσα σχετικά την κ. Ατταλίδου, η οποία επίσης ενημερώθηκε και από την Αστυνομία Κύπρου», πρόσθεσε.

ατταλιδου1

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι μετά από συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, έδωσε οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας στην Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Το Ισραήλ απαγόρευσε την πρόσβαση του ΟΗΕ στη Ράφα-«Θανατική καταδίκη για τους κατοίκους της Γάζας»
BINTEO: Εγκλωβισμένοι 1.400.000 άμαχοι μετά την επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα
Αναμένει να ακούσει από την Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της ο Πρόεδρος
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)
BINTEO: Υπό τον έλεγχο του Ισραήλ το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα-Στον αέρα η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον 63χρονου για τους πυροβολισμούς στο Ζακάκι
Συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας-Εντοπίστηκε πιστόλι
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, καταζητείται τρίτο για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή