Eξελίξεις γύρω από την απόπειρα φόνου-Συνέλαβαν τον αδελφό της 32χρονης και ομολόγησε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου στην Ξυλοτύμπου, με θύμα 35χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε δύο για την απόπειρα φόνου στη Ξυλοτύμπου-Παραμένει κρίσιμα ο 35χρονος

Η Αστυνομία πέρασε το Σάββατο χειροπέδες σε 42χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αδελφός της 32χρονης, η οποία τελεί υπό κράτηση από την περασμένη Πέμπτη για την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος φέρεται να παραδέχθηκε στις Αρχές ότι ήταν το πρόσωπο που επιτέθηκε και κτύπησε τον 35χρονο, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Μετά την σύλληψή του 42χρονου, οι Αρχές οδήγησαν τον ύποπτο ενώπιον Δικαστηρίου, ζητώντας την κράτησή του για οκτώ μέρες, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι η Αστυνομία να οδηγήσει την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον Δικαστηρίου και την 32χρονη, για ανανέωση της κράτησής της, αφού εκπνέει το διάταγμα που εκδόθηκε εναντίον της.

Οι Αρχές εκτιμούν πως παρά την παραδοχή του 42χρονου, η 32χρονη έχει εμπλοκή στην υπόθεση, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα διακριβωθεί από τις εξετάσεις που γίνονται από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του θύματος της απόπειρας φόνου-Γνωστός στην Αστυνομία

Επεισόδια πριν την απόπειρα φόνου

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπήρχαν προστριβές το προηγούμενο διάστημα, αφού συγγενικό πρόσωπο του θύματος φέρεται να ήθελε να συνάψει σχέση με την 32χρονη και να πίεζε προς αυτή την κατάσταση, με την ίδια να προσπαθεί να το αποφύγει.

Σε κάποια στιγμή τα πράγματα φαίνεται να οξύνθηκαν και ο 42χρονος μετέβη στην οικία του θύματος προκαλώντας ζημιές, με τον 35χρονο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να μεταβαίνει αργότερα σε χώρο ιδιοκτησίας του 40χρονου και της 32χρονης προκαλώντας με τη σειρά του ζημιές.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ τεταμένο και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης, με τον τραυματισμό του 35χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου σημειώθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι του 35χρονου και λίγο αργότερα το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, από συγγενικό του πρόσωπο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη. Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ως εκ τούτου αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή του εγκλήματος μετέβησαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη της ΥΠΕΓΕ άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, την περασμένη εβδομάδα, «ο 35χρονος είναι άτομο το οποίο απασχόλησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου με διαρρήξεις και κλοπές στο παρελθόν".

Πέραν της 32χρονης είχε συλληφθεί και 31χρονος, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Δειτε Επισης

Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που 33χρονος προσπαθεί να αρπάξει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Κολοράντο
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα επίθεση της Ρωσίας στην Οδησσό-Δεκάδες τραυματίες
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Οι ιδιαιτερότητες των εκλογών της Λευκωσίας-Οι επιλογές, οι συμμαχίες και οι εκτιμήσεις
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
«Υπάρχει αρκετή φτώχεια και δεν φαίνεται»-Πέραν των χίλιων πακέτων στα χέρια άπορων οικογενειών
Στον Λίβανο με δώρα και ελπίδα για κλείσιμο της στρόφιγγας των ροών Χριστοδουλίδης και φον ντερ Λάιεν
«Κόμβος αλληλεγγύης για τον κόσμο η Κύπρος»-Τιμήθηκε η επέτειος της ένταξης στην ΕΕ
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία