Χειροπέδες σε δύο για την απόπειρα φόνου στη Ξυλοτύμπου-Παραμένει κρίσιμα ο 35χρονος

Στη σύλληψη δυο προσώπων, σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην Ξυλοτύμπου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 35χρονου, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου συνέλαβαν δύο πρόσωπα, ένα άνδρα ηλικίας 31 ετών και μια γυναίκα 32 ετών, από τη Ξυλοτύμπου.

Εναντίον τους διερευνάται ως ύποπτοι, αδικήματα απόπειρας φόνου, συνομωσίας προς διάπραξη φόνου και είσοδο σε κατοικία με σκοπό διάπραξη κακουργήματος.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 35χρονου, παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνει την άκρη του νήματος για την απόπειρα φόνου η Αστυνομία-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Υπενθυμίζεται πως, σε δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανέφερε ότι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο σοβαρός τραυματισμός του 35χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από οικείους γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα.

Πρόσθεσε ότι «ο 35χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου στην πορεία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου κρατείται μέχρι στιγμής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του θύματος της απόπειρας φόνου-Γνωστός στην Αστυνομία

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «από τη πρώτη στιγμή ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τη σκηνή την οποία απέκλεισαν και σε συνεργασία με μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ξεκίνησε αργά χθες το βράδυ η εξέταση της σκηνής και η περισυλλογή τεκμηρίων. Σήμερα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας οι εξετάσεις συνεχίστηκαν».

Σημείωσε ακόμα ότι «έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις και τα κίνητρα και τα αίτια εστιάζουν γύρω από τις προσωπικές περιστάσεις του τραυματία».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον ο 35χρονος ήταν γνωστός στην Αστυνομία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου είπε «μάλιστα ήταν γνωστό άτομο προς την Αστυνομία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου εναντίον νεαρού Ε/κ διερευνούν οι Αρχές-Με τραύματα στο κεφάλι

Δειτε Επισης

Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος