Συνελήφθησαν διαμαρτυρόμενοι με σιδερογροθιές, μαχαίρια και πυροσβεστήρα-Χειροπέδες σε επτά

Χθες γύρω στις 7 το απόγευμα, στο πλαίσιο επιχείρησης για την αστυνόμευση εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, έγινε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε 30χρονος στη Λεμεσό, με συνεπιβάτες τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 28, 24, 34 και 20 ετών, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

2

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος, μία τσάντα ώμου που περιείχε τρία σπρέι, ένα μεταλλικό σφυρί και μια κουκούλα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκουν στον 24χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Επίσης, γύρω στις 7.10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έρευνα όχημα που οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες ακόμη τρεις 23χρονους και έναν 20χρονο, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

7

Εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο σιδερογροθιές, τρία μαχαίρια και ένας πυροσβεστήρας. Όλοι οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.

Στη συνέχεια, οι συλληφθέντες, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

373473122_854168442561073_4253271905224714776_n

Παράλληλα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 43χρονος, κάτοικος Λάρνακας, υποκινεί πρόσωπα από διάφορες επαρχίες ώστε να παρευρεθούν στον χώρο της εκδήλωσης, με σκοπό να εναντιωθούν στους συμμετέχοντες.

Εναντίον του 43χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό πίεση Αρχηγός και Υπουργός στη σκιά των επεισοδίων-Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Δειτε Επισης

Το βάρος στις επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια θανάτου του 17χρονου-Λήφθηκαν δείγματα από τη σορό
Μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία δυστυχήματα κατά 8,1% στην Κύπρο το 2023
Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά, συνελήφθησαν έξι πρόσωπα
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Σιά-Προκλήθηκε από εξοστρακισμό βλήματος κατά τη διάρκεια βολής
Καταγγελία Οδυσσέα στην Αρχή κατά της διαφθοράς για το κέντρο δεξιώσεων
Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για παραβατική συμπεριφορά»
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου
Καταγγέλλει απειλές κατά Βουλευτών ο Χριστοφίδης με φόντο την έκθεση της Ελεγκτικής για το κέντρο δεξιώσεων