Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής στις σορούς των θυμάτων του διπλού θανατηφόρου-Ταυτοποιήθηκε ο πεζός

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί τη σορού του άτυχου 50χρονου αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου, καθώς και του 48χρονου Πολωνού, Piotr Wajdak, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο ο θάνατος του αδικοχαμένου αστυνομικού, όσο και του άτυχου 48χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν το διπλό θανατηφόρο, είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα σε περιοχή της Ορόκλινης, με όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, το ένα εκ των οποίων ήταν ο 48χρονος Πολωνός που έσβησε στην άσφαλτο. Ακολούθως, μετά το τροχαίο ο 48χρονος διέφυγε από τη σκηνή πεζός και βρέθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το τροχαίο που προηγήθηκε του διπλού θανατηφόρου και η μαρτυρία του οδηγού που παρέσυρε τα θύματα

Σε δηλώσεις του το Σάββατο ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι «λίγο πριν από τις 19.40 το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία ότι πεζό πρόσωπο βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Ριζοελιά. Ανταποκρίθηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, δύο μοτοσικλετιστές του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή και περίπολο με ένα μέλος της Δύναμης από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν ένα άτομο να βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο και ο δρόμος ανακόπηκε, ώστε να μπορέσουν να το περιορίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, το πρόσωπο αυτό φαίνεται να συμπεριφερόταν παράξενα και πήδηξε από το στηθαίο που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινητόδρομου και πήγε στην αντίθετη πλευρά».

379624197_2255929381262377_5826576266501245297.width-800

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «το μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν με το όχημα ανταποκρίθηκε άμεσα, μετέβηκε στην αντίθετη πλευρά κυκλοφορίας, δηλαδή στην κατεύθυνση από Ριζοελιά προς Αγία Νάπα, ενώ σε μικρή απόσταση ακολουθούσαν οι μοτοσικλετιστές. Φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο του δρόμου το μέλος της Αστυνομίας στάθμευσε το περιπολικό με αναμμένους τους φάρους και φαίνεται προσπάθησε να περιορίσει το άτομο, ώστε να τον μεταφέρει με ασφάλεια, εξωτερικά του δρόμου. Όχημα που διερχόταν στον αυτοκινητόδρομο, τύπου SUV, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τόσο το μέλος της Αστυνομίας όσο και το άλλο πρόσωπο. Ο συνάδελφος φαίνεται να έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ το άλλο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου απεβίωσε μετά από λίγη ώρα».

cats.width-1024.width-800

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως έχουν ληφθεί διάφορα τεκμήρια τόσο από την Τροχαία Λάρνακας και την Τροχαία Αρχηγείου, που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η διπλή θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση. Εξετάσεις έγιναν επίσης και από εμπειρογνώμονες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκε και ο ίδιος ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ και άλκοτεστ και η ένδειξη ήταν αρνητική.

lll.width-1024.width-800

Υπενθυμίζεται ότι, η Αστυνομία έχει κηρύξει τριήμερο πένθος, ενώ οι σημαίες σε όλα τα κτίρια της Δύναμης θα κυματίζουν μεσιστίες για τρεις μέρες.

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της συζύγου του αδικοχαμένου αστυνομικού

Η σύζυγος του άτυχου αστυφύλακα, Ολίβια Βοσκού Ελευθερίου, δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει και με μια ανάρτηση γεμάτη απέραντη θλίψη λέει το δικό της αντίο.

Αυτούσια η ανάρτηση

Έφυγες αγάπη μου και μας άφησες μόνους. Εμένα, τον Ξενοφών σου και την Γεωργία σου. Καλό παράδεισο και ο Θεός αναπαύσει την ψυχή σου!! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω τον χαμό σου. Όλα τα περίμενα αλλά όχι αυτό. Νομίζω ότι θα ξυπνήσω από τον εφιάλτη και θα σε δω να έρχεσαι σπίτι μας. Όλοι είναι εδώ!! Η οικογένεια σου, οι κουμπάροι σου, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοι σου, μα λείπεις εσύ!! Πάντα ταγμένος στο καθήκον, πρώτα αστυνομικός και μετά όλα τα άλλα!! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! Η μεγάλη έννοια σου τα μωρά μας!! Θα είμαι πάντα δίπλα τους όπως και εσύ από εκεί ψηλά!

Σημειώνεται πως, ο Πέτρος Ελευθερίου, καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας, 15 και 13 χρονών.

380330697_701189015383115_1193997420947203205_.width-800 (1)

160.width-800

Η κηδεία του Ελευθερίου, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη, το μεσημέρι της Δευτέρας και τα έξοδα, θα τα αναλάβει η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός της συζύγου του αδικοχαμένου αστυνομικού-«Έφυγες αγάπη μου και μας άφησες μόνους»

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε χώρο στάθμευσης εταιρείας-Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έκτακτη σύσκεψη Υπουργείου Παιδείας με Αστυνομία για τα απειλητικά email στα σχολεία
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο