Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τη Δημαρχεία του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Λούκας Πολυκάρπου

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τη Δημαρχία του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Λούκας Πολυκάρπου, ο οποίος με ανακοίνωση του αναφέρει πως το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από μια σειρά επαφών που έχουν τροχοδρομηθεί στις εμπλεκόμενες κοινότητες και Δήμους, θα διαφανεί κατά πόσον το ενδιαφέρον θα μετατραπεί επίσημα σε υποψηφιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πολυκοσμία για τη δημαρχία του Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας - Ποιοι διεκδικούν το χρίσμα

Σε δήλωση του αναφέρει πως, «νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς, ως μια πρώτη τοποθέτηση και να αναφέρω τα εξής σχετικά με το κατά πόσον θα κατέλθω ή όχι ως Υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Κατ’ αρχάς θα ήθελα να αναφέρω πως παρατηρώ ότι αρκετοί από εσάς με προσεγγίσατε το τελευταίο διάστημα για να συζητήσετε μαζί μου τα προβλήματα, τις ανησυχίες, αλλά και τις εισηγήσεις σας αναφορικά με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συνδημότες και μη, νιώσατε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί μου ιδέες ως προς το πως θα μπορέσει ο νεοσύστατος Δήμος μας να λειτουργήσει όσο πιο ισότιμα, λειτουργικά και αποδοτικά γίνεται».

Προσθέτοντας στη συνέχεια ότι, «από αυτά που εισέπραξα, συμπεραίνω πως ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και τωρινού δημοτικού διαμερίσματος, η διάθεση υπάρχει σχεδόν από όλους για μια νέα αφετηρία που θα είναι επωφελής ποικιλοτρόπως για το παρόν αλλά και για τις γενεές που θα ήθελαν να μεγαλώσουν, να εργαστούν, να επιχειρήσουν και να ευημερεύσουν στο Δήμο μας. Η Δημοτική αρχή θα έχει μείζονα θέματα και προκλήσεις που θα κληθεί να βρει λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως το κυκλοφοριακό, το μεταναστευτικό, το κόστος ζωής, η πράσινη ανάπτυξη και πολλά άλλα θέματα που δείχνουν να μας απασχολούν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια».

Επιπρόσθετα ο Λούκας Πολυκάρπου σημειώνει ότι, «με τιμά ιδιαίτερα η παρότρυνση πολλών από εσάς που είχα προσωπικές επαφές για να είμαι αυτός που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σε όλους εσάς, όπως άλλωστε έπραξα όλα τα τελευταία 10 χρόνια σαν Σχολικός Έφορος και Δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας, αλλά και με καθαρά χέρια και τις αγνότερες των προθέσεων για να συνεισφέρω, δηλώνω πως το ενδιαφέρον μου είναι ξεκάθαρο και ζωηρό για να διεκδικήσω την Δημαρχεία του Δήμου Δερύνειας – Παραλιμνίου».

Καταλήγοντας στη δήλωση του αναφέρει πως, «το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από μια σειρά επαφών που έχουν τροχοδρομηθεί στις εμπλεκόμενες κοινότητες και Δήμους, θα διαφανεί κατά πόσον το ενδιαφέρον θα μετατραπεί επίσημα σε υποψηφιότητα. Άλλωστε ποτέ δεν είχα ως γνώμονα το αξίωμα αλλά το να προσφέρω το άπαξ των δυνάμεων μου για το καλό του συμπολίτη μου και της πατρίδας. Εάν διαφαίνεται πως η υποψηφιότητα μου θα έχει έρεισμα από μερίδα συμπολιτών μας, άξια να με εκλέξει Δήμαρχο, θα προχωρήσω άμεσα καταθέτοντας ενώπιον σας το επίσημο πλάνο και όραμα μου όπως θα διαμορφωθεί μέσα και από τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων που θα προηγηθεί με εσάς, για το νεοσύστατο Δήμο μας».

Δειτε Επισης

Για προσπάθειες Κύπρου για Γάζα,για Ουκρανία και επέτειο εισβολής μίλησε ο Κόμπος στο ΣΕΥ
Βρυξέλλες και όχι Βουδαπέστη η επόμενη άτυπη σύνοδος ΥΠΕΞ της ΕΕ ανακοίνωσε ο Μπορέλ
Ιωάννου: Η επανένωση της χώρας μας είναι μονόδρομος
VPSM για προβλήτα του FSRU: Η ανακοίνωση CMC δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Σιζόπουλος: Ραγιαδισμός και ηττοπάθεια οδηγούν σε καταστροφή το Κυπριακό
Πρεσβεία ΗΠΑ: Συνεχίζεται η αποστολή βοήθειας στη Γάζα μέσω Αμάλθειας
Δημητρίου: Ομοψυχία-συμβολή διεθνούς κοινότητας απαραίτητα για επίλυση Κυπριακού
Υπ. Ενέργειας: Κύριο μέλημα ΠτΔ η δημιουργία προοπτικών επανέναρξης διαπραγματεύσεων
Αντιδράσεις και σχόλια Τ/κ πολιτικών για επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα
Προκοπίου: Πολλαπλασιαστής ρίσκου στον πλανήτη η αστάθεια στις ΗΠΑ