Δωρεάν ζητά από ΠτΔ τα φάρμακα για περιτονίτιδα γάτων το Κόμμα για τα Ζώα

Την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα διαθέτει αποθέματα σκευασμάτων για τη θεραπεία περιστατικών κορονοϊού στον άνθρωπο για τη διαχείριση περιστατικών λοιμώδους περιτονίτιδας των γάτων χαιρετίζει το Κόμμα για τα Ζώα, αναφέροντας ωστόσο πως η απόφαση σε ό,τι αφορά το κόστος των σκευασμάτων θα πρέπει να επανεξεταστεί και τα φάρμακα να παραχωρούνται δωρεάν.

«Έχουμε πληροφορηθεί ότι αυτά τα σκευάσματα θα διατίθενται προς τους φιλόζωους, εθελοντές κλπ. προς 100 ευρώ το πακέτο» αναφέρει σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Κόμμα για τα Ζώα και ζητά όπως «το κράτος το ίδιο να μεριμνήσει για την αναχαίτιση αυτής της ενδημίας και όχι οι εθελοντές που ήδη επωμίζονται και σηκώνουν το περισσότερο βάρος». 

«Παρακαλούμε όπως άμεσα επανεξετάσετε την απόφαση αυτή και επανεξετάσετε την περίπτωση της διάθεση αυτών των σκευασμάτων δωρεάν γιατί θα είναι άδικο να επωμίζονται αυτό το κόστος οι εθελοντές οι οποίοι φροντίζουν γάτους και όχι μόνο, σε διάφορες αποικίες με δικό τους κόστος και με πολλές θυσίες» προσθέτει στην επιστολή του το Κόμμα για τα Ζώα.

Δειτε Επισης

Για ε/κ λόμπι ενάντια στις αγορές ακινήτων στα κατεχόμενα έκανε λόγο ο Ουστέλ
Στο τελικό στάδιο μελέτη για μεταφορά ηλεκτρισμού από Τουρκία στα κατεχόμενα
Προς οριστικοποίηση η συμφωνία για χαμηλόμισθους υποστηρίζουν οι συντεχνίες
Κ. Ιωάννου: Στόχος η ανάπτυξη του ιστορικού κέντρου της Λευκωσίας
Δήμαρχος Λεμεσού: Έργα ουσίας την τελευταία εξαετία
Tη Δευτέρα έτοιμη η έκθεση για τον Ακάμα
Ανέβηκαν οι τόνοι στην Επ. Παιδείας-«Τούτες τις μαγκιές μεν τις κάμνεις σε μένα» ο ένας, «ντροπή σου» ο άλλος
Το ΥΠΕΞ χειρίζεται θέμα με παρεμπόδιση μετάβαση επιθεωρητών στο Ριζοκάρπασο
Αρχίζει προσπάθεια για ψήφισμα στο ΕK για αγνοούμενους-Κατατέθηκε κείμενο εργασίας
«Δεν θα εγκαταλείψουμε τα χαρακώματα»-Στο στόχαστρο της Άγκυρας η Τ/κ δημοσιογράφος Αϊσεμντέν Ακίν