«Πολύ σοβαρή» η υπόθεση με τα ροζ βίντεο-Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 40χρονος

Πολύ σοβαρή χαρακτήρισε την υπόθεση στη Λάρνακα, με τη δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. Ορισμένες από αυτές είναι πραγματικές ενώ άλλες είναι προϊόν φωτομοντάζ. Για την υπόθεση συνελήφθη 40χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρωτοφανής υπόθεση με διαρροή ροζ βίντεο-Καταγγελία από πρώην και νυν σύζυγο και άλλες δέκα γυναίκες

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ανδρέου είπε ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Συγκεκριμένα, στις 28 Ιουνίου μία γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ύποπτο, ηλικίας 40 ετών για διάπραξη συγκεκριμένων αδικημάτων και αμέσως ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης".

Πρόσθεσε ότι "ακολούθησε δεύτερη καταγγελία εναντίον του υπόπτου από συγκεκριμένη γυναίκα ενώ στη συνέχεια έγιναν καταγγελίες παρόμοιου χαρακτήρα στην Αστυνομία από άλλες 10 γυναίκες. Μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας, ο 40χρονος συνελήφθη και το Σάββατο 29 Ιουλίου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανδρέου είπε πως «εναντίον του υπόπτου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν τη διάδοση υλικού πορνογραφικού ή σεξουαλικού περιεχομένου» ενώ αφορούν και τη νομοθεσία «περί της πρόληψης και της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, του περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και προστασίας χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων».

Σημειώνεται πως, όπως είχε αναφέρει ο REPORTER, οι αρχικές καταγγελίες εναντίον του υπόπτου έγιναν από την πρώην και τη νυν σύζυγο του και στη συνέχεια έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία από τις άλλες δέκα κοπέλες οι οποίες προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον του 40χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος φέρεται να ανέβαζε σε πορνογραφική σελίδα ερωτικές περιπτύξεις με την πρώην και νυν σύζυγο του. Επίσης ο 40χρονος φέρεται να τοποθετούσε φωτογραφίες με τα κεφάλια των άλλων 10 γυναικών σε ξένα γυμνά σώματα και τις ανέβαζε σε πορνογραφική σελίδα.

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιές σε υποστατικά και υποδομές λόγω των λαμπρατζιών
Κεραυνός προκάλεσε φωτιά στο Δάσος Πάφου
Για οργανωμένη επίθεση κάνει λόγο η Αστυνομία-Αξιολογούνται τεκμήρια για την επίθεση κουκουλοφόρων
Προειδοποιεί για απάτη με παραπλανητικά μηνύματα SMS η Cyta
Δύο συλλήψεις για τη διάρρηξη υποσταθμού της ΑΗΚ στην επαρχία Αμμοχώστου
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο-Επέβαινε σε όχημα με οδηγό 15χρονο
Έντονη βροχόπτωση και χαλάζι στον αυτοκινητόδρομο
Επίθεση 70 ατόμων εναντίον οικίας 73χρονου στη Λάρνακα-Έβαλαν φωτιά στην αυλή, έσπασαν τζάμια
Μολότοφ, πέτρες και φωτιές από περίπου 100 κουκουλοφόρους στη Λεμεσό-Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Εκρηκτικό το βράδυ της Ανάστασης στη Λεμεσό-Έκαψαν περιπολικό, έβαλαν φωτιά σε σχολείο