Πρωτοφανής υπόθεση με διαρροή ροζ βίντεο-Καταγγελία από πρώην και νυν σύζυγο και άλλες δέκα γυναίκες

Μια πρωτοφανής υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα, βρίσκεται ενώπιον των Αρχών, με μαζική καταγγελία από 12 γυναίκες, η οποίες κατήγγειλαν 40χρονο πως ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες, με κάποιες εξ αυτών να είναι πραγματικές και άλλες προϊόν φωτομοντάζ, οι οποίες κυκλοφόρησαν μέσω των εφαρμογών telegram και Instagram. Μάλιστα, οι δύο πρώτες καταγγελίες έγιναν από την πρώην και τη νυν σύζυγο του υπόπτου, ενώ όλες οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούν συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της συζύγου του υπόπτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER ο 40χρονος συνελήφθη χθες Παρασκευή, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. Τον ύποπτο εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μαρίνος Καούλλας από το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου και Δημητρίου LLC.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στις 28 Ιουνίου η πρώην σύζυγος του 40χρονου κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι έλαβε γνώση για γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο ερωτικού περιεχομένου τα οποία κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Όπως ανάφερε, γυμνές φωτογραφίες και κάποια βίντεο με προσωπικές τους στιγμές τραβήχτηκαν με τη συγκατάθεσή της από τον ύποπτο, όταν ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια από το 2008 μέχρι το 2012, αλλά ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη δημοσίευσή τους και δεν τα είχε αποστείλει σε κανένα άλλο πρόσωπο.

Λίγες ημέρες αργότερα στις τέσσερις και επτά Ιουλίου η δεύτερη γυναίκα του 40χρονου μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο σύζυγος της δημοσίευσε φωτογραφίες της ίδιας και άλλων συγγενικών και φιλικών της προσώπων, στις οποίες απεικονίζονται τα πρόσωπα τους σε ξένα γυμνά σώματα σε κλειστή ομάδα στην εφαρμογή telegram.

Επίσης, η δεύτερη σύζυγος του υπόπτου, ανέφερε πως ο 40χρονος απέστειλε φωτογραφίες γυμνού και σεξουαλικού περιεχομένου, τόσο της ίδιας όσο και συγγενικών της προσώπων, σε διάφορα άτομα μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram. Επιπλέον κατήγγειλε ότι το 2020 εντόπισε στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή που ήταν συνδεδεμένος με το κινητό του υπόπτου, ότι υπήρχε βίντεο σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο απεικονιζόταν η πρώην σύζυγος του συζύγου της γυμνή και ο σύζυγος της γυμνός από τη μέση και κάτω να βρίσκονται σε ερωτική πράξη.

Παράλληλα στο ΤΑΕ Λάρνακας έγιναν άλλες δέκα καταγγελίες από δέκα γυναίκες οι οποίες ανέφεραν ότι έλαβαν γνώση, πως δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, όπου απεικονίζονται τα πρόσωπα τους σε ξένα γυμνά σώματα. Μάλιστα η μία από τις δέκα γυναίκες δήλωσε πως κάποιες από τις φωτογραφίες της, τις είχε αποστείλει η ίδια με τη θέλησή της σε συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram, νομίζοντας ότι πρόκειται για πρόσωπο που ήταν φίλος του υπόπτου.

Σημειώνεται ότι η καταγγελία στην Αστυνομία, έγινε μετά από συνεννόηση μεταξύ των παραπονούμενων. Μάλιστα ενώπιον της Αστυνομίας, βρίσκεται μαρτυρία από πρόσωπο, ο οποίος όπως ανέφερε πως τον Απρίλιο του 2023 ήταν μέλος μιας κλειστής ομάδας στο Telegram μέσα στην οποία κυκλοφορούσε φωτογραφικό υλικό γυναικών σεξουαλικού περιεχομένου και ξεκίνησε να συνομιλεί με πρόσωπο που ήταν επίσης μέλος της ομάδας. Η συνομιλία συνεχίστηκε σε προσωπικό επίπεδο και ο συγκεκριμένος χρήστης του απέστελλε φωτογραφίες διαφόρων γυναικών, οι οποίες απεικονίζονταν γυμνές αναφέροντας του παράλληλα και τα ονόματά τους.

Η συζήτηση τους συνεχίστηκε στην πλατφόρμα του Instagram, όπου ο μάρτυρας διαπίστωσε πως το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε, ήταν υπαρκτό και ήταν ο σύζυγος μιας εκ των γυναικών που παρουσιαζόταν γυμνή στις φωτογραφίες που του απέστειλε ο συγκεκριμένος χρήστης, ενώ ψάχνοντας λίγο περισσότερο, διαπίστωσε πως όλες οι φωτογραφίες που του αποστάλθηκαν ήταν γυναικών που ήταν συγγενείς και φίλες μεταξύ τους. Συγκεκριμένα η πραγματική ταυτότητα του υπόπτου, εξακριβώθηκε από τον μάρτυρα, όταν ο πρώτος έκανε το λάθος και του απέστειλε μήνυμα από τον πραγματικό του λογαριασμό και όχι από το ψεύτικο προφίλ του. Μάλιστα του έστειλε και μήνυμα λέγοντας του, «ρε είδες καθόλου το άλλο προφίλ; Καταλάθος σου έστειλα που το κανονικό. Χα χα χα. Να κάτσουμε τζαι πάνω».

Μετά από αυτή την παραδοχή, ο μάρτυρας ενημέρωσε μια από τις εμπλεκόμενες γυναίκες για ό,τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, αποστάλθηκε επιστολή στη σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, η οποία έχει έδρα τη Λεμεσό, για τον λογαριασμό του υπόπτου και διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι αυτός ανέβασε τις φωτογραφίες και πως διαθέτει λογαριασμό από το 2013.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ύποπτος σε δύο περιπτώσεις από τον Μάιο μέχρι σήμερα παραδέχθηκε εμμέσως σε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Συγκεκριμένα τον Μάιο απέστειλε μήνυμα σε μια από τις γυναίκες λέγοντας πως ο δαίμονας είναι αυτός που τον κυρίευσε και τον παγίδεψε για να προβεί σε τέτοιες πράξεις, ενώ τον Ιούνιο, όταν τον επισκέφθηκαν ο πατέρας της μιας γυναίκας και ο σύζυγος της άλλης για να του ζητήσουν εξηγήσεις, τους ζήτησε συγνώμη.

Ο ύποπτος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και όταν του επιστήθηκε η προσοχή στον Νόμο απάντησε πως, θέλει να μιλήσει με τον δικηγόρο του, ενώ δεν συνεργάστηκε με τους ανακριτές, λέγοντας πως ότι έχει να πει θα το πει στο Δικαστήριο.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα της Αστυνομίας για την οκταήμερη κράτηση του. Ο ανακριτής της υπόθεσης υπέδειξε μεταξύ άλλων στο Δικαστήριο πως, «τυχόν απόλυση του υπόπτου δυνατόν να επηρεάσει δυσμενώς το ανακριτικό έργο αφού είναι πιθανό να προσπαθήσει να επηρεάσει μαρτυρίες κυρίως τις παραπονούμενες, αφού τις γνωρίζει προσωπικά».

Δειτε Επισης

Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Ζημιές στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά (pics)
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)