Εργασίες Τμήματος Δημοσίων Έργων σε αυτοκινητοδρόμους της επαρχίας Λάρνακας

Εργασίες εκσκαφών για εντοπισμό υπηρεσιών στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Aγίας Νάπας, θα διεξάγει την επόμενη εβδομάδα το Τμήμα Δημοσίων Εργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων «από τη Δευτέρα 3 μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες δοκιμαστικών εκσκαφών για εντοπισμό υπηρεσιών, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 07:00 με 16:00».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά μέρος του παλαιού δρόμου Λευκωσίας  - Λεμεσού μήκους 50 μέτρων περίπου  κάθε φορά από τη συμβολή των δρόμων προς Κόρνο και  Πυργά και για συνολικό μήκος 600 μέτρα με κατεύθυνση προς Σταυροβούνι και η τροχαία κίνηση θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.

Εξάλλου «από τη Δευτέρα 3 μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουλίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Aγίας Νάπας από τη βύθιση του κυκλικού κόμβου στο Καλό Χωριό μέχρι και την έξοδο της Αραδίππου προς οδό Ελλάδος. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 20:00 μέχρι τις 05:30 της επόμενης ημέρας».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Αγίας Νάπας σε απόσταση τριών περίπου χιλιομέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται καθ’όλη τη διάρκεια, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που αγκαλιάζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή-«Ήμουν έτοιμη να φύγω...»
Η χρήση της πλαστικής σακούλας στη Κύπρο και οι επιπτώσεις της στο περιβάλλον
Καταδικάστηκε για βόμβα, πέρασε αστυνομικός και κόπηκε στο παρά πέντε-Δικαστική κατσάδα σε Αστυνομία
Μπούκαραν με όπλο σε οικία στον Μούτταλο, επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες και έκλεψαν χρηματικό ποσό
Σκαρφαλώνει στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Τορπιλίζει την προσπάθεια και κάνει τον Κινέζο-Πώς διαχειρίζεται την κριτική από το εσωτερικό ο Τατάρ
Εξάμηνο τεχνολογικής ανάπτυξης για την Κύπρο-Τα χρονοδιαγράμματα για ψηφιακό πολίτη και ταυτότητα
Έδειξε παραλήψεις ο θανατικός ανακριτής για τον Δικαστή Σατολιά-Έχασαν τον δρόμο, δεν μετέφεραν απινιδωτή
ΣΥΛ: Ελεγχόμενες οι απορρίψεις λυμάτων στο αποχετευτικό Λακατάμειας
Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα