Ξεσπά η μητέρα του Θανάση για την μη άσκηση ποινικών διώξεων-«Αίσχος και ντροπή»

Άλλο ένα πόρισμα τα τελευταία χρόνια, τα οποίο καταλογίζει ποινικές ευθύνες, μπαίνει στα συρτάρια, αφού η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις στην πολύκροτη υπόθεση του 26χρονου Θανάση Νικολάου, ο οποίος, παρά την επιμονή της Αστυνομίας για 17 ολόκληρα χρόνια πως επρόκειτο για αυτοκτονία, τελικά όπως αποδείχθηκε δολοφονήθηκε, χωρίς όμως να αποδίδεται Δικαιοσύνη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας, δεν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και πλέον η οικογένεια στρέφεται προς την καταχώρηση ιδιωτικών ποινικών διώξεων, αφού το κράτος, για άλλη μια φορά, απέτυχε στην απονομή της Δικαιοσύνης, τόσο σε ότι αφορά τη δολοφονία του εθνοφρουρού, όσο και για την συγκάλυψη της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωσε την απόφαση για την υπόθεση Θανάση ο Εισαγγελέας-«Δεν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις»

Υπενθυμίζεται, πως το πόρισμα Μάτσα-Αλεξόπουλου, καταλόγιζε ποινικές ευθύνες σε τρία πρώην στελέχη της Αστυνομίας, τα οποία αφυπηρέτησαν από το Σώμα κατέχοντας θέσεις από τα ψηλά δώματα, ενώ υπέδειξε ποινικά αδικήματα και σε βάρος ιδιώτη ιατροδικαστή.

Η οικογένεια του Θανάση, έλαβε την Δευτέρα απαντήσεις από την Νομική Υπηρεσία, ως προς την απόφαση της να μην ασκήσει ποινικές διώξεις, με την μητέρα του εθνοφρουρού να ξεσπά και να κάνει λόγο για συγκάλυψη, καλώντας τον Γενικό Εισαγγελέα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η κ. Ανδριάνα Νικολάου, ανέφερε πως «τώρα συμπληρώθηκε το παζλ» και πως αντιλήφθηκε «ποιοι είναι πίσω από την τραγική υπόθεση και παρεμποδίζουν την απονομή δικαιοσύνης», ενώ παράλληλα σημειώνει πως «για να καταπολεμηθεί η διαφθορά και να επέλθει το Κράτος Δικαίου σε αυτόν τον τόπο, θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται η κάθαρση από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, και ειδικά στον Στρατό, που σκοτώνει τα παιδιά μας και δεν τολμά κανείς να τον πλησιάσει».

Αυτούσια η τοποθέτηση της μητέρας του Θανάση

Εξ' αφορμής της απάντησης του Γ. Εισαγγελέα στην επιστολή μας 04.05.2023.

Όποιος με παρεξηγήσει…. μόνο όταν βρεθεί στην θέση μου και περπατήσει επάνω στα βήματα μου θα με καταλάβει!

Εδώ και 50 μέρες περιμέναμε να πάρουμε απάντηση από τον Γ. Εισαγγελέα σε επιστολή που του στείλαμε μέσω του δικηγόρου μας που αφορούσε πολύ σημαντικές απαντήσεις σχετικά με το πώς προχωρούμε την τραγική μας υπόθεση η οποία μας βασανίζει και μάς ταλαιπωρεί αφάνταστα εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια εξ αιτίας κάποιων διεφθαρμένων που την κουκούλωναν συνεχώς!

Φαίνεται πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκάλυψη των δολοφόνων και των υπαίτιων του άγριου εγκλήματος και κατά συνέπεια η ατιμωρησία του μαρτυρικού θανάτου του παιδιού μας, +Θανάση, συνεχίζεται!

Ο Γ. Εισαγγελέας αντί να αναλάβει τις ευθύνες που μάς υποσχέθηκε δημοσίως, ότι είναι με το μέρος μας και θα μάς βοηθήση! " ένιψε τας χείρας του"!

Αντί να μάς απαντήσει ο ίδιος για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά, προμελετημένο έγκλημα, απάτη και συγκάλυψη και είναι μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις που αφορά την ζωή ενός στρατιώτη, που συνέβη εν ώρα υπηρεσίας στην Ε.Φ. και που έχει κατά συρροή συγκαλυφθεί, ανέθεσε την σύνταξη της απαντητικής επιστολής σε μία αλόγιστη υπάλληλο από τα γραφεία του!

Αυτή η ενέργεια εκ μέρους ενός αρμόδιου Αξιωματούχου του Κράτους τον οποίο θα πρέπει να σεβόμαστε, είναι απαράδεχτη, όπως και τα γραφόμενα των 5 σελίδων απαντητικής επιστολής από την υπάλληλο του που φαίνεται ότι της ανέθεσε ίδιος να χειρίζεται το θέμα!

Μετά από το τελευταίο πόρισμα της ντροπής που διέταξε ο Γ. Εισαγγελέας από την Αστυνομία, το οποίο…. μετά από ενδελεχούς μελέτης είναι όλο ψεύδη και διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις και κουτσομπολιά, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έπαιρναν οδηγίες από τους/τες υπάλληλους της Νομικής Υπηρεσίας οι οποίες έδιναν οδηγίες και στις προηγούμενες έρευνες…. έρχεται τώρα και η απαντητική επιστολή από μία καινούργια «κυράτσα» να συμπληρώσει το παζλ, και να μάς δώσει να καταλάβουμε ποιοι είναι πίσω από την τραγική υπόθεση και παρεμποδίζουν την απονομή δικαιοσύνης! Είναι αυτές οι ίδιες!

Και μετά μιλούν όλοι για καταπολέμηση της διαφθοράς! Για να καταπολεμηθεί η διαφθορά και να επέλθει το Κράτος Δικαίου σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται η κάθαρση από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, και ιδικά στον Στρατό, που σκοτώνει τα παιδιά μας και δεν τολμά κανείς να τον πλησιάσει!

Τα 18 χρόνια που παλεύω για να δικαιώσω το άδικο σκοτωμένο παιδί μου, από τα βρώμικα χέρια των εμπόρων των ναρκωτικών και τον υπόκοσμο του Στρατού, επειδή τούς είδε κατά λάθος και του στοίχισε την ζωή…. ήταν αρκετά για να γνωρίσω την τόση βρωμιά που υπάρχει και την απάνθρωπη συμπεριφορά τους. Αντιμετώπισαν τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου χειρότερα και από ένα σκυλί! Αίσχος και Ντροπή σε όσους ενεπλάκησαν!

Τόσο παρανοϊκοί είναι που προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους, και αντιμετωπίζουν τα θύματα σαν να είναι εγκληματίες! Η μόνη εξήγηση που υπάρχει, πρέπει να έχουν καλό συμφέρον από τους εγκληματίες, αλλιώς δεν εξηγείται!

Ανδριάνα Νικολάου 27.06.2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κατά συρροή δολοφονία του Θανάση και η λειψή Δικαιοσύνη μέσω ιδιωτικών διώξεων

Δειτε Επισης

«Η Νομική Υπηρεσία μας ξεφτίλισε, κάποιοι έπρεπε να παραιτηθούν άμεσα»-Ξεσπάθωσε η μητέρα του Θανάση
Από ανθρώπινο χέρι η πλειοψηφία των πυρκαγιών-Κρούει καμπανάκι η Πυροσβεστική
ΒΙΝΤΕΟ: Μέλος της Χαμάς ομολόγησε με απάθεια βιασμό και δολοφονία γυναίκας στις 7 Οκτωβρίου
«Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ραϊσί»
Του έκλεψαν το βαν έξω από την οικία του-Χειροπέδες σε δύο νεαρούς
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση έξω από την Εισαγγελία-«Θέλουμε απόδοση δικαιοσύνης»
Από την άκρη του δρόμου ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Παραμάλι-Έρευνες από Πυροσβεστική
Άρχισαν οι προσπάθειες για τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παραμάλι-Διερευνούν τα αίτια οι Αρχές
Μπούκαραν σε οικία και με την απειλή όπλων λήστεψαν τουρίστριες μέρα μεσημέρι
Έντονη ενόχληση ΟΠΑΚ για τα μη προσβάσιμα γήπεδα-Βλέπουν ομάδες, ζητούν λήψη μέτρων