Ισχυρισμοί για νάρκωση 26χρονης σε νυχτερινό κέντρο-«Αρνήθηκε να δώσει κατάθεση» απαντά η Αστυνομία

Μια μυστήρια υπόθεση με καταγγελία νεαρής για νάρκωσή της σε νυχτερινό κέντρο της Λάρνακας και ζημιές στο σπίτι της, είδε το φως της δημοσιότητας, με την κοπέλα να καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία, αλλά να αρνείται να δώσει κατάθεση για όσα τους ανέφερε προφορικά.

Σύμφωνα με ανάρτηση τρίτου προσώπου σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια κοπέλα είχε υποψίες ότι την έχουν ναρκώσει σε έξοδο της, αφού είχε καταναλώσει μόλις 2 με 3 ποτήρια αλκόολ. Την επόμενη μέρα ξύπνησε στο διαμέρισμα της το οποίο είχε ζημιές, ενώ η ίδια είχε κενό μνήμης, έτρεμε, είχε πόνους στο σώμα και δεν ένιωθε καθόλου καλά, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια το πρόσωπο που προέβη στην ανάρτηση, το φερόμενο θύμα πήγε στο νοσοκομείο Λάρνακας και ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί, όπου όπως καταγγέλλει της έκαναν μόνο τεστ Covid που βγήκε αρνητικό και νάρκοτεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. «Καμία άλλη εξέταση. Ζήτησε να της βάλουν ορό για να νιώσει καλύτερα και αρνήθηκαν. Στη συνέχεια επειδή δεν ήταν καλά της έβαλαν ένεση στον μηρό και της είπαν μπορεί να φύγει στην κατάσταση που βρισκόταν. Όταν τους ζήτησε ένα ποτήρι νερό, της είπαν αν θέλεις νερό μπορείς να αγοράσεις από τα ψυγεία έξω. Τέλος την συμβούλεψαν να πάει στην Αστυνομία για να κάνει άλλο πιο εξειδικευμένο νάρκοτεστ, γιατί εάν χρησιμοποιήθηκε χορήγηση πιο σκληρού ναρκωτικού δεν μπορεί να ανιχνευτεί στο νάρκοτεστ του νοσοκομείου».

Στη συνέχεια, η κοπέλα μετέβη στην Αστυνομία, η οποία την ενημέρωσε, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, ότι δεν μπορούν να της διενεργήσουν νάρκοτεστ και όπως σημειώνει οι Αρχές ετοίμασαν χαρτί προς το νοσοκομείο στο οποίο ανέφερε πως λόγω του ότι η κοπέλα έχει υποψίες ότι έχει ναρκωθεί χρειάζεται να κάνει αιματολογικές αναλύσεις.

«Επιστρέφει η κοπέλα στο νοσοκομείο, κάνει εγγραφή, δίνει το χαρτί και περιμένει στην αναμονή. Δυο ώρες αργότερα ρωτά γιατί τόση καθυστέρηση; Η απάντηση ήταν ότι είχαν πιο επείγοντα περιστατικά. Κατανοητό. Τρεις ώρες αργότερα, ρωτά το ίδιο με τον γιατρό να βγαίνει έξω και με τουπέ και υψηλή ένταση φωνής να λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια εξέταση και αν θέλει να πιάσει τον ιατροδικαστή τηλέφωνο να τα κάνει αυτός και φεύγει. Συγνώμη δεν μπορείτε να κάνετε αιματολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο; Έχετε μια νεαρή σε χάλια κατάσταση να περιμένει 3 ώρες χωρίς καμία ενημέρωση και καμία άλλη εξέταση;», σημειώνει.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει, «ζήτησε το χαρτί της Αστυνομίας πίσω για μπορέσει να πάει σε άλλο νοσοκομείο/γιατρό να κάνει την εξέταση προτού περάσουν 24ώρες από το συμβάν και αρνήθηκαν. Η κοπέλα έφυγε. Η εξέταση δεν έγινε ποτέ».

«Αρνήθηκε να καταθέσει»

Ο REPORTER επικοινώνησε με την Αστυνομία για το περιστατικό, με τις Αρχές να αναφέρουν ότι τα ξημερώματα της 30ης Απριλίου μέλη της δύναμης μετέβησαν στο χώρο διαμονής 26χρονης, μετά από παράπονο που έλαβαν για οχληρία, όπου εντόπισαν την κοπέλα, καθώς επίσης και άλλο ένα πρόσωπο.

Το πρωί της 30ης Απριλίου, η 26χρονη μετέβη σε αστυνομικό σταθμό στη Λάρνακα και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα. Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι στην 26χρονη δόθηκε ιατρικό έντυπο, όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της ζητήθηκε να πάει την Τρίτη 2 Μαΐου να καταθέσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα αρνήθηκε να μεταβεί στον σταθμό για κατάθεση, ενώ το πρόσωπο που είχε εντοπιστεί στην οικία της τα ξημερώματα κλήθηκε για κατάθεση.

Σημειώνεται ότι σε επικοινωνία με τον ΟΚΥπΥ, αναφέρθηκε στον REPORTER ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία από οποιοδήποτε, για το εν λόγω περιστατικό.

Δειτε Επισης

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα
Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Μπορεί όντως να συλληφθεί ο Νετανιάχου;-Η ουσιαστική ισχύς του εντάλματος και η διαδικασία
Θέμα εθνικής ασφάλειας η προστασία από τις πυρκαγιές-Συνδρομή όλων ζήτησε ο Χαρτσιώτης
Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο για τον οπλισμό στον τάφο-Σε εξέλιξη οι έρευνες
Επανασυνελήφθησαν και για άλλες κλοπές δύο πρόσωπα που τελούσαν ήδη υπό κράτηση
Ο γρίφος και η πολιτική πραγματικότητα-Τι μέλλει γενέσθαι μετά τον θάνατο του προέδρου του Ιράν
Αποπερατώθηκαν οι έρευνες των δυτών για το ανθρώπινο πέλμα-Συνεχίζονται στη ξηρά
Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε τροχαίο στη Λάρνακα
Με οδηγίες Μιχαηλίδου ενισχύεται το σχέδιο δράσης για απειλές και κρίσεις στα σχολεία