Διάταγμα κράτησης για τον δεύτερο συλληφθέντα για την εξαφάνιση του Περικλέους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε ο δεύτερος συλληφθέντας, 37 ετών, σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της 19 Απριλίου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο.

Αρχικά για την υπόθεση συνελήφθη 25χρονο, με τον οποίο ο 31χρονος είχε συναντηθεί για να λύσουν τις διαφορές τους και εκ τότε εξαφανίστηκε, ενώ το όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα το πρωί καμένο, στο πεδίο βολής του Παλιομετόχου.

Παρά το γεγονός πως σε βάρος του 25χρονου υπάρχει μαρτυρία που επιβεβαιώνει τη συνάντηση, εντούτοις ο ίδιος δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές και δεν απαντά στις ερωτήσεις που του υποβάλλονται, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Κατά τις έρευνες της Αστυνομίας στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, εντοπίστηκαν σφαίρες και μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως το όχημα ανήκει στον δεύτερο συλληφθέντα, ο οποίος είχε κληθεί για κατάθεση, ωστόσο φαίνεται να έδωσε ψευδείς στοιχεία στους ανακριτές.

Ως εκ τούτου, σε βάρος του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με την Αστυνομία να ζητά την κράτηση του για πέντε ημέρες. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του υπόπτου, δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση του πελάτης τους, με το Δικαστήριο να ανάβει το πράσινο φως για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται, πως ο 25χρονος, ο οποίος θεωρείται ο υπό αριθμόν ένας ύποπτος για την υπόθεση, είχε προβεί σε καταγγελία τον Μάρτιο στο ΤΑΕ Λάρνακας, ισχυριζόμενος πως ο 31χρονος του είχε επιτεθεί, τον χτύπησε και του έκλεψε το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας. Ωστόσο στη συνέχεια απέσυρε το παράπονο του.

Πρόκειται για ποσό, που φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση του Ρώσου επιχειρηματία, που κατήγγειλε πως τον εξαπάτησε ο 25χρονο, αρπάζοντας του 200 χιλιάδες ευρώ για να τα επενδύσει σε bitcoin. Η εν λόγω υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Επιπρόσθετα, υπήρχε δεύτερη καταγγελία από τον 25χρονο περί αρχές Απριλίου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ξυλοκοπήθηκε από τον 31χρονο, ωστόσο αποσύρθηκε και αυτή.

Ενώπιον των Αρχών υπάρχουν γραπτές καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες, ο ελλείπον είχε εκμυστηρευτεί σε πρόσωπα, ότι φοβόταν για τη ζωή του και πως κινδύνευε από τον ύποπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 36χρονο Ελληνοκύπριο για την εξαφάνιση του Περικλέους

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ
Από το θανατηφόρο του 2012 στη δολοφονία Θανάση-Η αμφισβήτηση, η μη ανάληψη ευθυνών και η ανάγκη για αλλαγές
Σε σχεδόν όλα τα σχολεία το απειλητικό email-Ψάχνουν τον αποστολέα οι Αρχές
Επαναπατρίστηκαν αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Πάνω από 4.000 στο 2024
Ε. Χαραλαμπίδου σε Νομική Υπηρεσία-«Ο Εισαγγελέας εκτίθεται, υπάρχουν διαβαθμίσεις για να κλείνουν στόματα»
Απουσιάζει από την οικία του στο Πισσούρι 45χρονος (pic)
Καμπανάκι CPT για τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές και κρατητήρια-Όσα καταγράφονται στην έκθεση
Επιβεβαιώνει τις μπάλες με τα κινητά η Διεύθυνση Φυλακών-Διαψεύδει τον εντοπισμό ναρκωτικών