Άκαρπες οι έρευνες εντοπισμού του καταζητούμενου για την εξαφάνιση Περικλέους

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, το όχημά του οποίου βρέθηκε καμένο, το πρωί της Παρασκευής στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, με την Αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και την εγκληματικής ενέργειες.

Τα ίχνη του Περικλέους είχαν χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης, με την συμβία του να προχωρεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, όταν το όχημά του εντοπίστηκε καμένο, ενώ σε μια προσπάθεια εντοπισμού του, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του και περιγραφή των ρούχων που φορούσε πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος κατά την αναχώρησή του από τον χώρο διαμονής του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Περικλεούς που οδηγούσε το φλεγόμενο όχημα

saas.width-800

Ο 25χρονος καταζητούμενος, θεωρείται ως το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εξαφάνισης του 31χρονου, αφού παρά το γεγονός ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, τον τελευταίο καιρό είχαν προστριβές μεταξύ τους, ενώ φαίνεται να είναι το άτομο με το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες από την Αστυνομία, είχε συναντηθεί ο Περικλεούς.

Ο νεαρός καταζητούμενος είναι πολύ καλά γνωστός στις Αρχές, τις οποίες απασχόλησε έντονα πριν από μερικά χρόνια αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν και το όνομά του ενεπλάκη σε σοβαρές υποθέσεις. Μάλιστα, πρόσφατα είχε συλληφθεί για συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη, ενώ βρισκόταν ελεύθερος υπό όρους.

Την Αστυνομία, ωστόσο απασχόλησε στο παρελθόν και ο 31χρονος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις. Οι έρευνες των ανακριτών στράφηκαν προς διάφορες περιοχές, ειδικότερα σε αυτές που εξέπεμπαν σήμα τόσο το κινητό του 31χρονου όσο και του 25χρονου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα, οι Αρχές αναμένουν και την ολοκλήρωση των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που συλλέχθηκαν από το καμένο όχημα, στο οποίο εντοπίστηκαν καμένα ρούχα, φτυάρι και κασμάς.

Παρά τις έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού και του ΤΑΕ Λευκωσίας μέχρι στιγμής ο 25χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται και αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου-Ήταν ελεύθερος υπό όρους ο καταζητούμενος

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 18χρονο-Πήγε στο σπίτι γνωστού του προσώπου και του άφησε μια τσάντα ναρκωτικά
Αρκετός δρόμος απομένει μέχρι τον εκσυγχρονισμό της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας
Από παράταση στα... πέναλτι το χρονοδιάγραμμα για την νέα κάρτα φιλάθλου-Ορίζοντας ο Νοέμβριος
Χτύπησε καμπανάκι η υπόθεση με τη διασπορά μονταρισμένων φωτογραφιών-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Χειροπέδες σε 14χρονο για τις μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες-Παραδέχθηκε ενοχή
Ανακατεύει την τράπουλα ο Αρναούτης-Αλλάζουν Αστυνομικούς Διευθυντές η Πάφος και η Λάρνακα
Στις 7 Νοεμβρίου θα απαντήσουν σε κατηγορίες οι τρεις για τα επεισόδια στις Φοινικούδες
Αναγκαστική επιστροφή εννέα προσώπων-Διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία
Όχι Ανωτάτου στην έφεση Γιαννάκη για το αίτημά του να ανασταλούν οι σε βάρος του κατηγορίες
Έστειλε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού-Πιάστηκε με πληροφορίες της EUROPOL