Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου-Ήταν ελεύθερος υπό όρους ο καταζητούμενος

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Ελληνοκύπριου, το όχημα του οποίου εντοπίστηκε καμένο το πρωί της Παρασκευής στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, με τον ίδιο όμως να παραμένει εξαφανισμένος, κάτι που ανάγκασε την Αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και την εγκληματικής ενέργειες, αφού όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά στο αυτοκίνητο ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Ως εκ τούτου, οι έρευνες στράφηκαν προς κάθε κατεύθυνση και στις τελευταίες κινήσεις του 31χρονου, εξού και μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης 25χρονου, ο οποίος θεωρείται το πρόσωπο κλειδί. Ωστόσο, ο νεαρός, αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε, με την Αστυνομία να προχωρά στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί.

Πρόκειται για νεαρό, πολύ καλά γνωστό στις Αρχές, τις οποίες απασχόλησε έντονα πριν από μερικά χρόνια αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν και το όνομα του ενεπλάκη σε σοβαρές υποθέσεις. Μάλιστα, πρόσφατα είχε συλληφθεί για συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε σε δίκη, ενώ βρισκόταν ελεύθερος υπό όρους.

Παρά τις έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού και του ΤΑΕ Λευκωσίας που σε συνεργασία διερευνούν την υπόθεση, μέχρι στιγμής ο 25χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται και αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στη σύλληψη του.

Ο νεαρός καταζητούμενος, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο εξαφανισμένο, ο οποίος δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από την συμβία του, η οποία έχασε τα ίχνη του από το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο μετά που το όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε καμένο, προέβη σε επίσημη καταγγελία.

Σημειώνεται, πως στο φλεγόμενο όχημα, βρέθηκαν διάφορα τεκμήρια όπως καμένα ρούχα, φτυάρι και κασμάς, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όταν διαπιστώθηκε πως η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, η Αστυνομία άρχισε έρευνες στη βάση των πληροφοριών που έφθασαν ενώπιον της, ως προς τις τελευταίες κινήσεις και συναντήσεις του 31χρονου, εξού και οδηγήθηκε στον 25χρονο που καταζητεί, αφού φαίνεται να ήταν το πρόσωπο με το οποίο είχε συναντηθεί.

Ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες πως ο καταζητούμενος και το ελλείπον πρόσωπο είχαν προστριβές μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό που απασχόλησαν τις Αρχές.

Οι έρευνες των ανακριτών στράφηκαν προς διάφορες περιοχές, ειδικότερα σε αυτές που εξέπεμπαν σήμα τόσο το κινητό του 31χρονου όσο και του 25χρονου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Σημειώνεται, πως πέραν του 25χρονου, την Αστυνομία απασχόλησε για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών και ο 31χρονος.

Εναντίον του 25χρονου, διερευνάται υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο και εμπρησμός οχήματος, ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του καταζητούμενου, αλλά ούτε και του 31χρονου που ελλείπει, σε περίπτωση που κάποιος θα μπορούσε να τους δει και να δώσει πληροφορίες στην Αστυνομία. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει εντός της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο κάδρο των ερευνών γνωστό πρόσωπο για την εξαφάνιση του 36χρονου-Ένταλμα σύλληψης

Δειτε Επισης

Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη