Ακύρωσαν όλες τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις Αννίτα και Δημήτρης

Την ακύρωση όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων τους για τις επόμενες ημέρες ανακοίνωσαν οι δύο μονομάχοι των εσωκομματικών εκλογών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σε ανακοίνωση της η Αννίτα Δημητρίου αλλά και ο Δημήτρης Δημητρίου, εξέφρασαν μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη θλίψη τους.

«Ανείπωτη τραγωδία», έγραψε η Αννίτα Δημητρίου. «Βουβός πόνος και θλίψη. Η Ελλάδα θρηνεί δεκάδες νέες ψυχές. Η Κύπρος θρηνεί τον Κυπριανό και την Αναστασία της. Δικά μας παιδιά. Νέα παιδιά γεμάτα όνειρα. Τι να πείς σε αυτούς τους γονείς για να συμπαρασταθείς. Μόνο η σιωπή αρμόζει στις στιγμές από εδώ και πέρα».

Και προσθέτει: «Αναστέλλω όλες τις επαρχιακές εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει για την προεκλογική περίοδο για τις Προεδρικές εκλογές του Δημοκρατικού Συναγερμού μέχρι και την ημέρα της κηδείας τους. Αιωνία ας είναι η μνήμη τους. Κουράγιο στις οικογένειες και τους οικείους τους. Θα είμαι προσωπικά δίπλα τους».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Δημητρίου έγραψε. «φίλες και φίλοι, μπροστά στα όσα ανείπωτα συμβαίνουν δεν μπορούμε παρά να θρηνήσουμε μαζί με όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, μαζί με τις οικογένειες του Κυπριανού και της Αναστασίας».

«Για το λόγο αυτό ενημερώνω πως αναβάλλω για το επόμενο τριήμερο όλες τις προγραμματισμένες μου μεγάλες συγκεντρώσεις. Η σκέψη μου είναι με τους γονείς και τους οικείους των παιδιών μας που έφυγαν τόσο άδικα. Δύναμη σε όλες και όλους», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
Χριστοδουλίδης: Η στήριξη της υπαίθρου πρωταρχικός στόχος για την Κυβέρνηση
Αλλαγές στην νομοθεσία για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών ενέκρινε η Βουλή
Μεγαλύτερος σε αριθμό εκλογέων ο Δ. Πάφου ακολουθεί ο Δήμος Ανατολικής Πάφου
Η Βουλή ενέκρινε αλλαγές για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης
Η Βουλή εξέφρασε αλληλεγγύη με Σλοβακία μετά την απόπειρα κατά του Πρωθυπουργού