Έκλεβαν από οικίες στον Καϊμακλί και μετά τα πωλούσαν- Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων, κλοπών και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία. Πρόκειται για άντρα και γυναίκα, 41 και 35 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και 66χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, άρχισε μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία, από κατοίκους της περιοχής Καϊμακλίου. Συγκεκριμένα, 41χρονη κάτοικος της περιοχής, κατήγγειλε ότι άγνωστοι είχαν κλέψει από την αυλή και από την αποθήκη της οικίας της, ένα ποδήλατο και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ενώ λίγο αργότερα 65χρονος, κάτοικος της ίδιας περιοχής, κατήγγειλε ότι κλάπηκε από αποθήκη, που διατηρεί στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, μια μηχανή καθαρισμού αυτοκινήτου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 41χρονου και της 35χρονης. Αφού εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίον τους συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων και μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή 66χρονου κατοίκου Λευκωσίας, ένα ηλεκτρικό φυσητήρα και ένα απορροφητήρα φύλλων, τα οποία φέρονται να αποτελούν μέρος των εργαλείων, που κλάπηκαν από την οικία της 41χρονης. Ως εκ τούτου, ο 66χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε ότι τα πιο πάνω εργαλεία, τα είχε αγοράσει από τον 41χρονο.

Ακολούθως, ο 66χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές