Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν ναρκωτικά

Στην σύλληψη 44χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 2:35 τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 42χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντόπισαν στην κατοχή του χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο περιείχε ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης καθώς και 44 κλειδιά διαφόρων τύπων για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις προς την κατοχή τους.

Ακολούθως ο 44χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και τέθηκε υπό κράτηση. Οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ του Κλιμακίου της Πάφου κατηγορήθηκε για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών για να κλητευθεί αργότερα ενώ συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση σχετικά με την παράνομη κατοχή περιουσίας, δηλαδή των 44 κλειδιών. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας