Απείλησε ιδιοκτήτη υποστατικού, επιχείρησε να του πουλήσει προστασία και τον συνέλαβαν

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εκβιασμού και απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, 17 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 14 Μαρτίου, ο 28χρονος ύποπτος φέρεται να μετέβη σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου ανέφερε στον ιδιοκτήτη του υποστατικού ότι ενεργεί εκ μέρους τρίτου προσώπου και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη όπως τους πληρώνει χρηματικό ποσό κάθε μήνα, ώστε να του παρέχουν προστασία για το υποστατικό του. Ο ύποπτος φέρεται να εξέφρασε απειλές κατά του ιδιοκτήτη.

Στις 16 Μαρτίου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, άγνωστος του άντρας, ο οποίος του ανέφερε πως πρέπει να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν, χωρίς ωστόσο να του αναφέρει τον λόγο. Ο ύποπτος άντρας φέρεται να συνδέεται με τον 28χρονο ύποπτο και τις απειλές που ο τελευταίος φέρεται να εξέφρασε κατά του ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Αφού την περασμένη Παρασκευή η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του 28χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτός εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού και συνελήφθη λίγο μετά τις 10.00 χθες το βράδυ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 38χρονου Ανδρέα Παναγιώτου στη Λευκωσία (pic)
Ενημέρωσε για τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής για κυρώσεις την ΕΕ η Προκοπίου
Πράσινο Υπουργικού για επανασύσταση του Ουλαμού Πάταξης της Λαθροθηρίας
Προσωπικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα ανηλίκων έξω από καφετέρια (pics)
Παραδόθηκε ο ανήλικος που μαχαίρωσε 17χρονο έξω από καφετέρια στη Λεμεσό
Συμπλοκή ανήλικων και μαχαιρώματα στη Λεμεσό
Συνέδριο για το δημόσιο συμφέρον στην Κύπρο διοργανώνει η Νομική Υπηρεσία
Τροχαίο ατύχημα στο Ξυλοφάγου-Σε σοβαρή κατάσταση 77χρονος μοτοσικλετιστής
Ένοικοι διαμερισμάτων στην Χλώρακα έκλεβαν ρεύμα-Επιχείρηση Αστυνομίας
Βατό και δύσκολο όσο έπρεπε το γραπτό των Νέων Ελληνικών-Αγκάθι η έκθεση