Θρήνος ανά το παγκύπριο... Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κύπριου φοιτητή, Κύπρου

Τραγικό τέλος... Η ελπίδα έσβησε... Ο 23χρονος Κύπρος Παπαϊωάννου, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, είναι ανάμεσα στους νεκρούς που έμελλε να χάσουν την ζωή τους στην μοιραία διαδρομή προς την Θεσσαλονίκη.

Η σορός του Κύπριου φοιτητή ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο του DNA, με την είδηση του θανάτου του να βυθίζει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Άλλος ένας νέος στην μαύρη λίστα των θυμάτων... Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τις τραγικές στιγμές που βιώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

O 23χρονος φοιτητής, είχε μεταβεί για το τριήμερο σε νησί της Ελλάδας, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στην Κύπρο, ενώ ο νεαρός μετέβαινε στη Θεσσαλονίκη, στον τόπο διαμονής του.

Οι Ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν το βράδυ της Πέμπτης την οικογένεια του 23χρονου Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του, σύμφωνα με αρμόδια πηγή.

Δειτε Επισης

Σύλληψη επιβάτη που προκαλούσε οχληρία σε πτήση από Gatwick προς Λάρνακα
Χάθηκαν τα ίχνη του 82χρονου Παναγιώτη Ευσταθίου από τη Λεμεσό (pic)
Συνελήφθη 16χρονος που διέφυγε κατά τα επεισόδια με εικοσι κουκουλοφόρους στη Λεμεσό
Φωτογραφίες από το κινητό της Γερμανίδας σφετερίστριας ενώπιον του Δικαστηρίου-Τι απεικόνιζαν
Επέστρεψε στην Κύπρο το ελικόπτερο «Ακρίτας» που συνέδραμε στην κατάσβεση πυρκαγιών στο Ισραήλ
Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη και οικία στη Λευκωσία
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Δώδεκα θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία
Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο-Χτύπησε σε περιτοίχισμα