Θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ διεκδικεί ο Γιάννης Καρούσος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μια θέση στην ανώτατη ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού γνωστοποίησε ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα. Αν και δεν διευκρίνισε ποια θέση ενδιαφέρεται να διεκδικήσει, υπενθυμίζεται ότι το όνομά του παίζει έντονα για το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου, για το οποίο ήδη εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους οι Ευθύμιος Δίπλαρος, Μιχάλης Σοφοκλέους και Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καρούσος ανέφερε πως «όπως έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια, θα δηλώσω παρών στην νέα προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού. Θα διεκδικήσω μια θέση στη Ανώτατη ηγεσία της παράταξης, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μόνο αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο επαφών με τη βάση, τα μέλη και φίλους της παράταξης μας σε ολόκληρη την Κύπρο. Θέλω να τους ακούσω και να ανταλλάξω απόψεις μαζί τους».

Διατύπωσε, παράλληλα, την πεποίθησή του πως «για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αλλαγή που ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου στην ηγεσία της παράταξης χρειάζονται άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά, αποτελεσματικά, έχουν όρεξη για δουλειά, είναι κοντά στη βάση, μα πάνω από όλα αγαπούν την παράταξη μας και τη νοιάζονται».

«Αυτές τις ημέρες συνεχίζω τις επαφές μου και την επικοινωνία με τα μέλη σε όλες τις γωνίες τις Κύπρου για να ακούσω από αυτούς που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τη βάση της παράταξης μας», κατέληξε ο Γιάννης Καρούσος.

Δειτε Επισης

Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Βήματα για άρση «απομόνωσης Τ/κ» ζήτησε από την ΟΙΣ ο Τατάρ-«Δύο χωριστοί λαοί στην Κύπρο»
Απαντά για το επεισόδιο σε καφετέρια ο δήμαρχος Δρομολαξιάς-Καταγγέλλει πολιτικές σκοπιμότητες από ΔΗΣΥ
Αντιδράσεις για «νομοσχέδιο» για αγορά κατοικιών από Τούρκους και ξένους
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες η πλωτή προβλήτα που θα μεταφέρει βοήθεια από την Κύπρο στη Γάζα
Επίσημη επίσκεψη YΠΕΞ Σλοβακίας στην Κύπρο-To περιεχόμενο της συνάντησης με Κόμπο
Συμμετοχή Προέδρου σε εκδηλώσεις για Ημέρα Ευρώπης, 20η επέτειο ένταξης Κύπρου στην ΕΕ
Μεγαλειώδης συνεδρίαση της Βουλής την Παρασκευή για τα 20χρονα ένταξης