Ταυτοποιήθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού-Άστεγος το θύμα

Δύο και πλέον μήνες μετά, ταυτοποίηθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που είχε εντοπιστεί βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, στις 3 Οκτωβρίου, με τη χρήση της μεθόδου DNA, αποκαλύπτοντάς μια τραγική ιστορία. Το θύμα ήταν τελικά πρόσωπο από τη Ρουμανία, ο οποίος ήταν άστεγος και κατέληξε στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς κανένας να τον αναζητήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ενδείξεις για το φύλο της σκελετωμένης σορού-Περιμένουν την έκθεση για να κλειδώσουν σενάρια

Οι Αρχές, κατάφεραν τελικά να εξεύρουν την άκρη του νήματος και να καταλήξουν στην ταυτότητα του θύματος, όχι όμως και στην αιτία θανάτου, αφού όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός δεν μπορούσε να καταδείξει την αιτία θανάτου.

Η Αστυνομία είναι σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη σορό και κατά πόσον θα μεταφερθεί στη Ρουμανία για ταφή του ή εάν θα ταφεί στην Κύπρο.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι πως ένας άνθρωπος ξεψύχησε σε απόσταση αναπνοής από το Νοσοκομείο, χωρίς κανένας να μπορεί να εντοπίσει για μήνες. Ένας άνθρωπος που έμελλε στη ζωή του να ζήσει άστεγος, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς κανένα άνθρωπο στο πλευρό του. Έφυγε μόνος, όπως ζούσε, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε ξεσκονίσει φακέλους αγνοούμενων προσώπων, μετά τον εντοπισμό της σορού, ώστε να καταλήξει σε ένα μικρό αριθμό πιθανόν προσώπων που μπορεί να άνηκε το πτώμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στη Λεμεσό-Στη σκηνή ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος

Ακολούθως μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθάρισε το φύλο του, δείχνοντας πως αυτός ήταν άνδρας και τελικά η ταυτοποίηση έγινε μέσω DNA.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 3 Oκτωβρίου, σε ερημική τοποθεσία βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής επιχειρήσεων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της οικείας αστυνομικής διεύθυνσης, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Για αυτοψία κλήθηκαν στη σκηνή η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ως επίσης και ανθρωπολόγος. Σημειώνεται ότι κοντά στην σκελετωμένη σορό εντοπίστηκε παντελόνι και υποδήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:H νεκροτομή και η ανθρωπολογική εξέταση δίνουν απαντήσεις για τον ανθρώπινο σκελετό

Δειτε Επισης

Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις
Επαφές Χαρτσιώτη στην Αθήνα, μνημόνιο συνεργασίας με Ελλάδα για ισότητα και έμφυλη βία
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Σε εφαρμογή από 1η Μαρτίου το Lobbying υπενθυμίζει η Αρχή κατά της Διαφθοράς
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 24χρονη Έλλη Στυλιανού στη Βρετανία
Σε κοινή συνισταμένη με Οδυσσέα το προσωπικό της Ελεγκτικής-«Αφήστε μας να εργαστούμε χωρίς περιορισμούς»
Προφυλακίστηκε από το Δικαστήριο ο δεσμοφύλακας για τους εμπρησμούς-Παραδέχθηκε τρεις υποθέσεις
Καταχωρείται μέχρι τις 17 Μάϊου η ένσταση από πλευράς Ελεγκτή-Απαντά επί της ουσίας και προσθέτει αναφορές