Ταυτοποιήθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού-Άστεγος το θύμα

Δύο και πλέον μήνες μετά, ταυτοποίηθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που είχε εντοπιστεί βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, στις 3 Οκτωβρίου, με τη χρήση της μεθόδου DNA, αποκαλύπτοντάς μια τραγική ιστορία. Το θύμα ήταν τελικά πρόσωπο από τη Ρουμανία, ο οποίος ήταν άστεγος και κατέληξε στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς κανένας να τον αναζητήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ενδείξεις για το φύλο της σκελετωμένης σορού-Περιμένουν την έκθεση για να κλειδώσουν σενάρια

Οι Αρχές, κατάφεραν τελικά να εξεύρουν την άκρη του νήματος και να καταλήξουν στην ταυτότητα του θύματος, όχι όμως και στην αιτία θανάτου, αφού όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός δεν μπορούσε να καταδείξει την αιτία θανάτου.

Η Αστυνομία είναι σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του, ώστε να αποφασιστεί τι θα γίνει με τη σορό και κατά πόσον θα μεταφερθεί στη Ρουμανία για ταφή του ή εάν θα ταφεί στην Κύπρο.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης, είναι πως ένας άνθρωπος ξεψύχησε σε απόσταση αναπνοής από το Νοσοκομείο, χωρίς κανένας να μπορεί να εντοπίσει για μήνες. Ένας άνθρωπος που έμελλε στη ζωή του να ζήσει άστεγος, χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς κανένα άνθρωπο στο πλευρό του. Έφυγε μόνος, όπως ζούσε, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε ξεσκονίσει φακέλους αγνοούμενων προσώπων, μετά τον εντοπισμό της σορού, ώστε να καταλήξει σε ένα μικρό αριθμό πιθανόν προσώπων που μπορεί να άνηκε το πτώμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στη Λεμεσό-Στη σκηνή ιατροδικαστές και ανθρωπολόγος

Ακολούθως μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθάρισε το φύλο του, δείχνοντας πως αυτός ήταν άνδρας και τελικά η ταυτοποίηση έγινε μέσω DNA.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 3 Oκτωβρίου, σε ερημική τοποθεσία βόρεια του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής επιχειρήσεων, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της οικείας αστυνομικής διεύθυνσης, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Για αυτοψία κλήθηκαν στη σκηνή η επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ως επίσης και ανθρωπολόγος. Σημειώνεται ότι κοντά στην σκελετωμένη σορό εντοπίστηκε παντελόνι και υποδήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:H νεκροτομή και η ανθρωπολογική εξέταση δίνουν απαντήσεις για τον ανθρώπινο σκελετό

Δειτε Επισης

Στις 32 οι καταγγελίες οδηγών μετά από ελέγχους της Αστυνομίας σε φορτηγά και ημιφορτηγά
Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τα Τέμπη-Τι κατέγραψε θερμική κάμερα 3 ώρες μετά τη σύγκρουση
Από ακατάσχετη αιμορραγία ξεψύχησε η 44χρονη μετά την επίθεση του συζύγου της στη Θεσσαλονίκη
Δύσκολη η στοιχειοθέτηση υποθέσεων για χειραγώγηση αγώνων-Μία κατέληξε στο Δικαστήριο από το 2021
Πυροβολισμοί σε ινστιτούτο αισθητικής στη Λεμεσό-Υπό διερεύνηση το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
Χωρίς δασοπυροσβέστες το Τμήμα Δασών-«Αβέβαιο αν στελεχωθεί όπως πέρσι»
Πίσω από τα κάγκελα για τέσσερα χρόνια 29χρονος που έβαλε φωτιά σε αγροτική περιοχή στη Λάρνακα
Ποινικοποίηση παιδικής πορνογραφίας με τεχνητή νοημοσύνη συζήτησε η Επ. Νομικών
Ποινή φυλάκισης 12 ετών σε 45χρονο για εισαγωγή πέραν των 19 κιλών ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χειροπέδες σε 15 πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Ξεκίνησαν οι διαδικασίες επαναπατρισμού