Ανακρίθηκαν ύποπτοι που σχετίζονται με υποθέσεις της Δημόσιας Κατήγορου-Έρευνες και σε κλειστά κυκλώματα

Συνεχίζονται οι έρευνες που διενεργεί το Τμήμα Ανιχνεύσεως Πάφου για εντοπισμό των φερόμενων δραστών της έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κατοικία 58χρονης Λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου «η Αστυνομία συνεχίζει τις εντατικές εξετάσεις και έρευνες» καθώς «στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου κλήθηκε αριθμός υπόπτων προσώπων που σχετίζονται με υποθέσεις τις οποίες χειρίστηκε η 58χρονη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου».

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως οι εξετάσεις πλέον στρέφονται κυρίως προς την πλευρά του επαγγελματικού τομέα της 58χρονης, ωστόσο επανέλαβε ότι «όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται».

Πρόσθεσε πως έχουν αποσταλεί τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις και αξιολογούνται διάφορες πληροφορίες που καταλήγουν στην Αστυνομία. Χτες Πέμπτη «η σκηνή εξετάστηκε από τον Κλάδο Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας καθώς και από τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις» όπως είπε.

Έρευνες έγιναν και στις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης είπε και πρόσθεσε πως ο μηχανισμός που εξερράγη ήταν αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Είπε τέλος πως «προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τη σύλληψη οποιουδήποτε προσώπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον επαγγελματικό τομέα εστιάζουν οι έρευνες για την βομβιστική επίθεση στη Δημόσια Κατήγορο

Δειτε Επισης

Μεγάλη ποσότητα αδασμοαφορολόγητων καπνικών πίσω από κλουβιά πουλιών-Υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ η αξία (pics)
Θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναίκες από αφρικανικές χώρες που φτάνουν μέσω κατεχομένων
Υπέρ πρότασης νόμου για ποινικοποίηση καλυμμένων προσώπων σε διαδηλώσεις η ΙΣΟΤΗΤΑ
Καταγγέλλουν επίθεση από κουκουλοφόρους Κούρδοι στη Λεμεσό-Έδωσαν βίντεο στη δημοσιότητα
Νομικά κενά στην πλατφόρμα για τις καταγγελίες απο κάμερες βλέπουν οι βουλευτές-Τα «έψαλλαν» στους καλεσμένους
Πυκνή ομίχλη στον δρόμο Παλαιχωρίου-Συστήνει προσοχή η Αστυνομία
Καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ποδοσφαιρίστριας
Σημαντική πτώση στις παραβάσεις που καταγράφουν οι κάμερες-Βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς βλέπει το Υπουργείο
Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη για podcast ισοβίτη και διαφθορά στην Αστυνομία-«Δεν ιδρώνει το αυτί του»
Καταζητείται ο 41χρονος Γιώργος Χαραλάμπους για διάρρηξη και κλοπή στη Λευκωσία