Στις 16 Νοεμβρίου απαντά στις κατηγορίες για την απόπειρα φόνου στην Πάφο ο 34χρονος

Για τις 16 Νοεμβρίου ορίστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο η διαδικασία σε σχέση με υπόθεση εναντίον 34χρονου για απόπειρα φόνου.

Ο 34χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση απόπειρας φόνου σε κοινότητα της επαρχίας Πάφου με θύμα 31χρονο.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 16 Νοεμβρίου  2023 και διέταξε όπως ο 34χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 16η Νοεμβρίου ημερομηνία κατά την οποία αυτός αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου καθώς και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 05:30 της Κυριακής 24ης Σεπτεμβρίου, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, συνέχισε ο κ. Νικολάου, ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται «είτε τον ακολουθούσε, είτε να τον ανέμενε στη σκηνή» με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται «να τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και οι οποίοι κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ακολούθως, όπως είπε, το θύμα μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως, σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται να είναι κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραπέμπεται σε δίκη ο 34χρονος για την απόπειρα φόνου-Οι δύο παραδοχές και η μία άρνηση

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα