Προκοπίου για δολοφονίες-«Προχωρούν με σοβαρότητα και εχεμύθεια οι έρευνες»

Με «πολλή σοβαρότητα και εχεμύθεια» προχωρά η διερεύνηση των υποθέσεων των δύο δολοφονιών που σημειώθηκαν και Λεμεσό και Λευκωσία τις προηγούμενες ημέρες, ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις της η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Προκοπίου – Κουκκίδη.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και στελέχη του ΔΗΚΟ στο Υπουργείο, στο πλαίσιο ενημέρωσης κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις προτεραιότητες του Υπουργείου.

Σε ερώτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της σύσκεψης της Αστυνομίας για τις δύο δολοφονίες, η Υπουργός απάντησε ότι «όποια ενημέρωση χρειάζεται το Υπουργείο να τη λάβει, την έχουμε λάβει από τον Αρχηγό της Αστυνομίας». Σημείωσε, ακόμα, ότι οι έρευνες «διεξάγονται με πολλή σοβαρότητα και εχεμύθεια».

«Δεν υπάρχει κάτι προς δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή και είμαι σίγουρη ότι όταν υπάρξει κάτι που μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα, θα σας το δώσει η ίδια η Αστυνομία», κατέληξε η Υπουργός.

Εξάλλου, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση, ήταν και η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σε εξέλιξη το δείπνο στη Γενεύη-Οι συμμετέχοντες και οι προθέσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη
Πλήρης στήριξη από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε Γκουτέρες για τη διαδικασία για Κυπριακό στη Γενεύη
Σε «τύχη και σύμπτωση» αποδίδει ο Χαρτσιώτης τον εντοπισμό ναυαγίου-Απορρίπτει τις αναφορές ΜΚΟ για pushback o Πάλμας
Αντίστροφη μέτρηση για το δείπνο της Γενεύης-Πάει για να συζητήσει την ουσία ο Πρόεδρος
«SOS για 23 άτομα σε κίνδυνο, φόβοι για PushBack»-Από το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε το ΚΣΕΔ από την «Alarm Phone»
Επτά οι σοροί που ανασύρθηκαν από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Ψάχνουν ακόμη τους αγνοούμενους
Ποινή φυλάκισης σε αστυνομικό-Προσπάθησε να μεταφέρει μετανάστες από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές
Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων σε 43χρονος για εμπρησμό καταστήματος
Τεράστια επιχείρηση για το ναυάγιο ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Ανασύρθηκαν τρεις νεκροί, έρευνες για αγνοούμενους
Ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Πληροφορίες για νεκρούς