Συνελήφθη 28χρονος για κλοπή οχήματος που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε την Τετάρτη, η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχή ναρκωτικών και παράνομης κατοχή περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 .11.23 και ώρα 19:40 καταγγέλθηκε από 79χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι γύρω στις 16:15 είχε κλαπεί το όχημα του, αξίας 1.500 ευρώ, ιδιοκτησίας της συζύγου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ της κατοικίας φιλικού του προσώπου στη Λέμπα και ότι εντός του οχήματος υπήρχε και το κινητό του τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες στο όνομα του, καθώς και χρηματικό ποσό 65 ευρώ.

Από εξετάσεις, που διενήργησε η Αστυνομία στη σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εξασφάλισε μαρτυρία ως προς τον δράστη και φέρεται να πρόκειται για 28χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ημέρα, στις 22:35 αυτός εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη. Κατά τη μεταφορά του στην Αστυνομία, φέρεται να υπέδειξε το κλοπιμαίο όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο σε συγκεκριμένη οδό στη Λέμπα.

Επίσης, εντός αυτού εντοπίστηκαν οι τρεις τραπεζικές κάρτες, ωστόσο, λείπει το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο για τα οποία μέχρι στιγμής ο ύποπτος δεν συνεργάζεται για να τα υποδείξει. Περαιτέρω στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε σακούλι, που περιείχε κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, ένας σταυρός, δύο σκουλαρίκια και μία καδένα άγνωστης προς το παρών αξία. Τα αδικήματα, που αντιμετωπίζει, είναι της κλοπής οχήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Άλλες τρεις συλλήψεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διάφορες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας.

Στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία συνέλαβε δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Τα αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2023, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία, το μεσημέρι της 14ης Νοεμβρίου, άγνωστοι φαίνεται να διέρρηξαν την οικία 50χρονου. Από την οικία, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη ανήλικου προσώπου για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και για τροχαία αδικήματα.

Ο ανήλικος είχε εντοπιστεί να οδηγεί μοτοποδήλατο, σε δρόμο της Λεμεσού. Ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Ομάδας Ζ, για να διαπιστωθεί ότι το μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαινε είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο τις προηγούμενες μέρες.

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου