Ποινική δίωξη του 44χρονου που τραυμάτισε τον αδελφό του στο Τσέρι-Ελεύθερος υπό όρους

Ποινική δίωξη του 44χρονου που φέρεται να έριξε δύο πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 32χρονο αδελφό του, στο σπίτι τους στο Τσέρι, στις 22 Οκτωβρίου, αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία, η οποία μελέτησε το φάκελο της υπόθεσης που της αποστάλθηκε το προηγούμενο διάστημα από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Προσωπικές διαφορές πίσω από το επεισόδιο πυροβολισμών με τα τρία αδέλφια-Περνούν από ανάκριση

Η Αστυνομία, που φαίνεται να είχε ξεκάθαρη εικόνα ως προς το τι συνέβη, αφού στο σημείο που σημειώθηκε η ρίψη πυροβολισμών βρισκόταν και ο τρίτος αδελφός του 44χρονου και του 32χρονου, ο οποίος είδε ακριβώς τα όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ σημαντικές κρίθηκαν και άλλες μαρτυρίες που λήφθηκαν από το οικογενειακό περιβάλλον των δύο προσώπων, αλλά και από γείτονες.

Αφότου οι Αρχές ολοκλήρωσαν τον φάκελο της υπόθεσης, τον απέστειλαν στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος ως είθισται τον μελέτησε και αποφάσισε την δίωξη του υπόπτου και την παραπομπή του σε δίκη, παρότι όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή, υπήρχε η σκέψη για απόσυρση της καταγγελίας.

Αποφασίστηκε επίσης όπως ο 44χρονος κατηγορηθεί γραπτώς και αφεθεί ελεύθερος, έως ότου παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο θα αποφασίσει κατά πόσον κρίνεται ανάγκη να τεθεί εκ νέου υπό κράτηση ή εάν θα παραμείνει ελεύθερος υπό όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Καβγάς μεταξύ τριών αδελφών στο Τσέρι, ρίχθηκαν πυροβολισμοί στον αέρα-Ένας ελαφρά τραυματίας

Την ίδια ώρα, το θύμα, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από τα σφαιρίδια που εκσφενδονίστηκαν από το όπλο του αδελφού του, αφού έτυχε περίθαλψης πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε μεταφερθεί μετά το επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέλφια είχαν προσωπικές διαφορές για συγκεκριμένα θέματα, τα οποία συζητούσαν την ημέρα του επεισοδίου. Σε κάποια στιγμή, φέρονται να λογομάχησαν, με τον 44χρονο να κρατά κυνηγετικό όπλο και να απειλεί τον 32χρονο.

Ακολούθως, ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να τραυματίζεται στο κεφάλι από σκάγια που εκσφενδονίστηκαν από το όπλο. Πάντως, θέση του 44χρονου είναι εξαρχής πως δεν είχε στόχο να τραυματίσει τον αδελφό του.

Εναντίον του 44χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα του τραυματισμού, της απειλής και πράξεων που σκοπεύουν σε βαριά σωματική βλάβη.

Δειτε Επισης

Ανέλυσαν σενάρια για ταχεία ανάπτυξη των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ Χριστοδουλίδης και CEO της Eni
Μνημόνιο Συνεργασίας με «Αττικόν» υπέγραψε το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου
Προθεσμία ως την Τετάρτη το βράδυ στη Χαμάς από Ισραήλ για να απαντήσει στην πρόταση εκεχειρίας
Ανακήρυξη 29 κοινοταρχών χωρίς ανθυποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Πάφου
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο οκτώ Κοινοτάρχες της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας
Ρωσικός βομβαρδισμός σε σιδηροδρομική υποδομή του Χαρκόβου-Σκοτώθηκε ένας 20χρονος
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Στα σχολεία της Τουρκίας η «Γαλάζια πατρίδα»-Πώς θα παρουσιάζεται το Κυπριακό και η Γενοκτονία των Ποντίων
Βίντεο-ντοκουμέντα από την έκρηξη σε βενζινάδικο και τοποθέτηση βόμβας σε κάβα στην Ελλάδα
Ηγετικό περιφερειακό ρόλο αναγνώρισε στην Κύπρο ο Σούνακ-Συζήτησε τις εξελίξεις με τον Πρόεδρο